Testat pozitiv pentru COVID-19, Elton John îşi anulează două concerte în Statele Unite

Testat pozitiv pentru COVID-19, Elton John îşi anulează două concerte în Statele Unite

Starul muzicii pop Elton John a anunţat marţi pe contul său de Instagram că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi, prin urmare, nevoit să anuleze două concerte programate la Dallas, în sudul Statelor Unite, în cadrul turneului său mondial de adio, informează AFP.

"Am contractat COVID-19, aşa că trebuie să-mi reprogramez concertele din Dallas", prevăzute pentru marţi şi miercuri, a scris pe reţeaua de socializare cântăreţul britanic în vârstă de 74 de ani.

"Din fericire, sunt complet vaccinat şi am făcut booster-ul, iar simptomele mele sunt uşoare, aşa că sunt încrezător că voi putea susţine concertul de sâmbătă din North Little Rock, Arkansas", a adăugat Sir Elton John.

"Întotdeauna este o mare dezamăgire să amâni concerte (...), dar vreau ca eu şi echipa mea să fim în siguranţă", a explicat el.

Cele două concerte din Dallas vor fi reprogramate, iar posesorii de bilete vor fi contactaţi cât mai curând posibil, a precizat interpretul piesei "Candle in the Wind".

Superstarul şi-a început turneul de adio "Farewell Yellow Brick Road" în 2018, planificând peste 300 de date de concerte pe parcursul a trei ani în întreaga lume, înainte ca acesta să fie întrerupt de pandemia de coronavirus.

În septembrie 2021, el a lansat "The Lockdown Sessions", un nou album alcătuit în întregime din colaborări cu artişti tineri.

De asemenea, cântăreţul şi-a amânat cu trei luni turneul îm octombrie 2021 din cauza unei operaţii la şold. El a revenit pe scenă în ianuarie.

Autor al unor hituri precum " I'm Still Standing ", "Your Song" sau "Crocodile Rock", Elton John a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume, a susţinut peste 3.500 de concerte şi a avut parte chiar de un film consacrat vieţii sale, "Rocketman", în 2019.AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina