''The Irishman'', noul film al lui Martin Scorsese, ''o capodoperă'' potrivit lui Guillermo del Toro

''The Irishman'', noul film al lui Martin Scorsese, ''o capodoperă'' potrivit lui Guillermo del Toro

Regizorul mexican laureat cu Oscar Guillermo del Toro a calificat luni drept "o capodoperă" noul film al lui Martin Scorsese "The Irishman", recomandând publicului să vadă acest lungmetraj de peste trei ore, relatează EFE.

Într-o serie de tweet-uri regizorul mexican a lăudat noua producţie a lui Scorsese şi interpretările lui Joe Pesci şi Robert De Niro, protagoniştii filmului alături de Al Pacino. "Mergeţi să-l vedeţi la cinema. Acest film a trenat iar realizarea sa a fost întreruptă de nenumărate ori de studiouri. Să-l avem aici, este un miracol", a scris del Toro."The Irishman", prezentat vinerea trecută în premieră mondială în deschiderea ediţiei din acest an a New York Film Festival, este un proiect ambiţios, început în urmă cu peste un deceniu şi finalizat de platforma de streaming Netflix. Acest lungmetraj va fi lansat într-un număr limitat de cinematografe la 1 noiembrie în Statele Unite, înainte de a deveni disponibil online pe platforma Netflix, în data de 27 noiembrie.

Filmul prezintă povestea lui Frank Sheeran, fost om de încredere al unor structuri mafiote, care ar fi ucis peste 25 de persoane în urma ordinelor primite de la şeful mafiot Russell Bufalino şi de la liderul sindicatului şoferilor americani, Jimmy Hoffa.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

4 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!