Țiitoarea a pus poze pe Instagram în care apare alături de Dragnea la o fabrică de ceasuri din Elveția

Țiitoarea a pus poze pe Instagram în care apare alături de Dragnea la o fabrică de ceasuri din Elveția

Irina Tănase, țiitoarea liderului PSD, a postat pe contul ei de pe Instagram poze în care apare împreună cu Liviu Dragnea în timpul vizitei la  fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elveția. Tănase (25 de ani) a început să apară tot mai des la evenimente publice alături de liderul PSD. Ultima dată s-a remarcat în martie la Congresul PSD, unde a a stat în primul rând, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, alături de greii partidului, dezvăluie G4 Media .

 Potrivit Digi24, Irina Tănase a lucrat la început pentru Sebastian Ghiță, în firma Asesoft, după care a fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD și fost secretar general al partidului. În 2013, a plecat la Ministerul Dezvoltării, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.

Jurnaliștii de la Rise Project scriau în vara lui 2017 despre Tănase că este secretara lui Dragnea și că liderul PSD a dus-o de mai multe ori în Brazilia, la Fortaleza. Prima oară a ajuns acolo când avea 21 de ani, abia devenise de două luni secretara sa și a fost însoțită de fostul coleg din facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghiaș.

Un grup de protestatari români l-a întâmpinat, miercuri, în fața Parlamentulul elvețian pe Liviu Dragnea cu pancarte pe care scria ”The most corrupted romanian politician is right here, inside Swiss Parliament” sau ”Liviu Dragnea is the killer of the romanian justice”. Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a efectuat, în perioada 29 – 31 mai, împreună cu o delegaţie parlamentară, o vizită oficială la Berna, în Elveţia.

Românii din Elveția, membri ai Asociaței Rezist Zürich, i-au transmis luni o scrisoare deschisă președintelui Parlamentului elvețian, Dominique de Buman, prin care își manifestă dezamăgirea față de invitarea în această țară a lui Liviu Dragnea, potrivit documentului obținut de G4Media.ro.

Într-un interviu pentru G4Media.ro acordat înaintea evenimentului, parlamentarul socialist, Carlo Sommaruga, a criticat dur vizita oficială a liderului PSD în Elveția. Sommaruga a declarat că Dragnea sfidează justiția din România plecând din țară exact în ziua în care este așteptată o sentință, vrând să arate că este validat ca politician prin faptul că este primit într-o țară cu o democrație consolidată precum Elveția.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu