Timiş: Bărbat cercetat penal pentru răspândire de ştiri false despre un spital COVID-19

Timiş: Bărbat cercetat penal pentru răspândire de ştiri false despre un spital COVID-19

Poliţiştii timişoreni s-au sesizat din oficiu cu privire la comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora şi au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat care a postat în spaţiul public imagini nereale despre situaţia dintr-un spital COVID-19 din Timişoara.

"Având în vedere imaginile video apărute în spaţiul public pe o platformă de socializare, în care un bărbat afirmă faptul că s-ar afla la o unitate spitalicească din municipiul Timişoara, iar toate informaţiile prezentate de autorităţi cu privire la aglomerarea spitalului respectiv, cu pacienţi confirmaţi pozitiv, infectaţi cu virusul SARS-COV-2 ar fi false, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara s-au sesizat din oficiu pentru infracţiunea de comunicare sau răspândire, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin acestea se pune în pericol securitatea naţională. A fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun", a anunţat, joi seara, Biroul de presă al Poliţiei Timiş. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!