Timiş: Bărbat reţinut pentru omor calificat, săvârşit în Gara de Nord

Timiş: Bărbat reţinut pentru omor calificat, săvârşit în Gara de Nord

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, vineri, începerea urmăririi penale faţă de un bărbat, inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, în stare de recidivă postexecutorie.

Procurorul de caz a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore a inculpatului S.V.A., iar dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pe o perioadă de 30 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip, a transmis că în sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că în noaptea de 23 iulie, în jurul orei 3,25, în timp ce se afla în staţia CFR Timişoara Nord, în zona de acces spre liniile de cale ferată Grupa Reşiţa, din spatele unui magazin alimentar, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat victimei R.F. o lovitură de cuţit în zona pieptului, în partea dreaptă. În urma loviturii, victima a suferit o plagă înjunghiată penetrantă în hemitoracele drept, atingând plămânul drept şi aorta, soldată cu hemoragie internă şi externă, leziuni traumatice grave care au condus la decesul acesteia.

Potrivit acesteia, inculpatul S.V.A. a mai comis în cursul anului 2006 o tentativă de omor calificat.

Cercetările continuă în cauza, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în care a fost comisă fapta. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 ...

5 Progresista Maia Sandu ocolește discret cuvântul „unire” în mesajul de 1 Decembrie