Timiș: Câteva sute de timișoreni au protestat în Piața Libertății

Timiș: Câteva sute de timișoreni au protestat în Piața Libertății

Câteva sute de timișoreni, potrivit organizatorilor, au ieșit joi seara în Piața Libertății să protesteze împotriva guvernului și a ''parlamentului corupt'', cerând demisia guvernanților, a lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților și alegeri anticipate.

Folosind fluiere, vuvuzele, drapele și pancarte, protestatarii au scandat: ''Rezistăm, nu cedăm'', ''Demisia'', ''Ieșiți din casă dacă vă pasă'', ''Ce vrem noi e și pentru voi'', ''Rezistă/Luptă București'', ''Anticipate'', ''Justiție, nu corupție'', ''Să vă fie frică, țara se ridică'', ''PSD ciuma roșie'', ''Dragnea nu uita pușcăria-i casa ta'', ''Dacă nu dați înapoi, venim peste voi'', ''Nu plecați acasă, hoții nu ne lasă'', ''Dragnea, visul tău e praf, ai dosarul la OLAF".

Reprezentanții celor adunați în piață au anunțat că de duminică protestele vor avea loc din nou în Piața Operei/Victoriei, unde este amenajat și Târgul de Crăciun, dar după ora 19,00, când se termină concertele programate acolo. În ultimele zece zile, protestele s-au mutat în Piața Libertății.

''Dorim să trăim în democrație, nu în dictatura PSD, iar toți cei care înțeleg aceste lucruri și că suntem în ultima săptămână de luptă, trebuie să colaboreze și să se implice într-un mod exemplar pentru a le pune stop acestor trădători de neam. Ieșim zilnic, pentru că este mai grav ca Ordonanța 13. Până marți trebuie să fim capabili să ne adunăm mai mulți și să umplem piața. De duminică ne vom întâlni din nou în Piața Victoriei'', a declarat unul dintre organizatorii protestului.

Participanții au fost de vârste diferite, de la adolescenți la pensionari.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...