Timiş: O gravidă de 34 de ani, infectată cu SARS-CoV-2 şi aflată în stare foarte gravă, a decedat

Timiş: O gravidă de 34 de ani, infectată cu SARS-CoV-2 şi aflată în stare foarte gravă, a decedat

O gravidă în vârstă de 34 de ani infectată cu virusul SARS-CoV-2 şi aflată în stare foarte gravă a decedat, marţi, la Maternitatea COVID ''Bega'' din Timişoara, femeia fiind internată direct în secţia ATI.

"Gravida de 34 de ani avea sarcina de 18 săptămâni în evoluţie. A fost internată la noi direct în secţia de ATI, pe 21 martie. Era deja simptomatică, cu deficienţă respiratorie gravă, dispnee, cu 70% din capacitatea pulmonară afectată confirmată de tomograf, oxigeno-dependentă. A fost monitorizată şi tratată permanent de către medicii ATI şi obstetricieni. Din păcate nu a avut o evoluţie favorabilă, cu toată terapia aplicată, iar marţi fost intubată, dar fără îmbunătăţirea evoluţiei şi a survenit stopul cardio-respirator iresuscitabil", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, şeful Clinicii Bega, dr. Marius Craina.

Femeia era din Timişoara şi nu ştia de unde s-a infectat.

În prezent, pe secţia ATI a Maternităţii Bega mai sunt internate două gravide şi o lăuză, dar sunt şi paciente pe secţie, a mai precizat Craina. AGERPRES/(A - autor: Otilia Halunga, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…