Timiş: Opt persoane din galeria Dinamo reţinute pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Timiş: Opt persoane din galeria Dinamo reţinute pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Opt persoane din galeria echipei de fotbal Dinamo au fost reţinute, miercuri, pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma scandalului care a avut loc, marţi, între mai mulţi suporteri ai dinamoviştilor şi ai echipei locale Poli, în Piaţa Unirii din Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat că cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în scandal şi tragerea la răspundere penală a acestora.

IPJ Timiş a deschis, marţi, dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce mai mulţi microbişti, suporteri dinamovişti şi ai echipei locale Poli, s-au luat la bătaie, în Piaţa Unirii din Timişoara.

Pentru aplanarea încăierării au intervenit echipaje ale Jandarmeriei şi Poliţiei, fiind aduse la sediul Poliţiei 20 de persoane, pentru investigaţii şi audieri.

Suporterii dinamovişti se aflau în centrul Timişoarei, în condiţiile în care echipa lor avea, în cursul zilei de marţi, un meci la Arad, cu echipa UTA, în Cupa României. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /