Timiş: Procurorii au început urmărirea penală faţă de 10 inculpaţi, agenţi de poliţie, pentru luare de mită

Timiş: Procurorii au început urmărirea penală faţă de 10 inculpaţi, agenţi de poliţie, pentru luare de mită

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus începerea urmăririi penale faţă de 10 inculpaţi, agenţi de poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

"În fapt, s-a reţinut că în perioada 23 ianuarie - 22 mai, inculpaţii, în calitate de funcţionari publici (agenţi de poliţie) în cadrul DRPCIV, Compartimentul Înmatriculare şi Evidenţa Vehiculelor Rutiere Timişoara, în mod repetat şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au primit sume de bani cu titlu de mită, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu, respectiv în scopul de a prelua şi elibera în mod preferenţial (peste rând) documentele pentru înmatricularea de vehicule", arată un comunicat al parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, remis, marţi, AGERPRES.

Faţă de nouă dintre inculpaţi, procurorul a dispus, luni, măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar marţi s-a formulat cu privire la aceşti inculpaţi propunere de arestare preventivă, care a fost înaintată spre competentă soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

3 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

4 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

5 De citit!