Timiş: Un cetăţean străin, cu probleme medicale, a spart geamurile mai multor instituţii din Timişoara

Timiş: Un cetăţean străin, cu probleme medicale, a spart geamurile mai multor instituţii din Timişoara

Un bărbat de 40 de ani, cu probleme medicale, va fi internat într-o clinică de psihiatrie din Timişoara, după ce a spart geamurile mai multor instituţii din municipiu, în noaptea de miercuri spre joi, şi va răspunde şi penal pentru fapta sa.

În cursul nopţii trecute, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi distrus geamurile mai multor imobile din municipiul Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că geamurile unei farmacii, ale unei unităţi bancare şi ale unei societăţi comerciale din municipiu au fost distruse.

"În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de cetăţenie străină, în vârstă de 40 de ani, bănuit de distrugerea geamurilor, acesta fiind condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri", a anunţat, joi, Biroul de Presă al Poliţiei Timiş.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care impun. Bărbatul, care are afecţiuni medicale, va fi internat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...