Ținuta lui Denise Rifai, criticată de Iulia Albu: „Nu e o pungă? E o geantă?”

Ținuta lui Denise Rifai, criticată de Iulia Albu: „Nu e o pungă? E o geantă?”

În cadrul emisiunii de la Antena Stars, „Poliția Modei”, Iulia Albu și stilistul Ovidiu Buta critică în fiecare săptămână aparițiile și ținutele persoanelor publice la diverse evenimente. Astfel, de această dată a fost criticată Denise Rifai.

Apariția prezentatoarei TV Denise Rifai a fost criticată de Iulia Albu. Foto: Arhivă

În urmă cu câteva săptămâni a avut loc gala Premiilor TVMania 2022. La acest eveniment au fost prezente multe vedete printre care și Denise Rifai , care a câștigat și un premiu.

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a ales să poarte o ținută neagră.

Iulia Albu a fost deranjată de mărimea pantofilor dar și de geanta pe care a ales-o prezentatoarea TV.

Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie.

Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment”, a declarat Iulia Albu , la „Poliția Modei”, potrivit spynews.ro .

Totuși, stilistul Ovidiu Buta nu a fost deranjat de ținuta pe care a ales să o poarte Rifai.

„O avem pe Denise Rifai la un eveniment arătând civilizat. Mai puțin geanta aia. Mă stresează când brandul e mult prea vizibil”, a spus el.

Motivul pentru care prezentatoarea TV se îmbracă întotdeauna în negru

Persoanele care urmăresc talk show-ul prezentat de Denise Rifai au sesizat că aceasta se îmbracă întotdeauna în negru în emisiune.

Această non-culoare, negru, este cea pe care eu o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că ține de formatul 40 de întrebări. Este una dintre chestiile pe care noi le avem la emisiune, ca eu să nu schimb prea mult și să fiu aceeași în fața invitatului și în fața telespectatorilor, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care-l am în față. Deci eu rămân aceeași, îmbrăcată în negru. Nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. (…)

Toată viața am purtat același parfum, în funcție de etapa din viața mea. Sunt o tipă clasică, o tipă conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu. Cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva dacă el te vede la fel, dacă mirosul e același, dacă imaginea este aceeași”, a explicat Denise Rifai pentru Kanal D.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”