Țiriac, luat peste picior din cauza fotbalului: Stoichiță a râs de cel mai bogat român

Țiriac, luat peste picior din cauza fotbalului: Stoichiță a râs de cel mai bogat român

Ion Țiriac (83 de ani) a stat departe de fotbalul românesc, în ciuda faptului că, de-a lungul anilor, i s-a cerut, în mod repetat, să se implice în sportul-rege. Cele mai multe propuneri au venit de la Dinamo, având în vedere că fostul jucător de tenis e un susținător al formației din Ștefan cel Mare. Degeaba însă! Țiriac a comentat doar ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar asta foarte rar.

Ion Țiriac vorbește foarte rar despre ce se întâmplă în fotbalul românesc. FOTO: Arhiva Adevărul

Explicația pentru această situație, care l-a ținut pe Țiriac departe de fotbalul intern, ține de faptul că nivelul e unul extrem de scăzut. Iar Țiriac are standarde înalte. Dovadă că în tenis a lucrat cu Boris Becker, iar apoi a ghidat cariera Simonei Halep din culise, obținând pentru aceasta un contract de sponsorizare cu Nike.

Faptul că Țiriac are o părere proastă despre fotbalul românesc s-a văzut și după meciul naționalei cu Andorra. A doua zi după această partidă, omul de afaceri a ironizat prima reprezentativă, spunând că s-a culcat după ce a văzut debutul partidei, înainte ca tricolorii să marcheze. Chestionat despre această remarcă a lui Țiriac, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a oferit un răspuns ironic, într-o intervenție la GSP Live , în această dimineață.

Cum a decurs dialogul de la GSP Live?

Costin Ștuca (moderator GSP Live): Ion Țirac a avut o declarație. A zis că s-a uitat 30 de minute și s-a culcat și că putea juca și frizerul în acest meci.

Mihai Stoichiță: Domnul Ion are părerea lui. E bine că s-a culcat liniștit. Asta e important. Dacă se culca supărat era altceva.

Costin Ștucan: Păi s-a culcat la 0-0. Nu era liniștit. Cred că s-a culcat neliniștit.

Mihai Stoichiță: Îți dai seama ce dulce era somnul dacă s-a trezit să dea bea apă și a văzut că era 2-0 pentru noi. Ce liniștit a dormit în continuare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...