Tirurile care ies din România prin PTF Giurgiu - Ruse au de aşteptat 180 de minute

Tirurile care ies din România prin PTF Giurgiu - Ruse au de aşteptat 180 de minute

Tirurile care ies din România prin PTF Giurgiu - Ruse au de aşteptat trei ore pentru controlul de frontieră, coada ajungând miercuri la peste zece kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti - Giurgiu.

"În prezent nu mai sunt lucrări de reparaţii la carosabil şi nici alte activităţi în punctul de frontieră care să ducă la formarea de cozi, traficul se desfăşoară pe cinci artere de circulaţie atât la intrarea cât şi la ieşirea din România, dar numărul mare de tiruri ajunse la frontieră într-un timp scurt a dus la formarea cozii de tiruri", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu, Roxana Popazu.

Ea spune că în ultimele 24 de ore s-au prezentat la ieşirea din România prin punctul de frontieră Giurgiu un număr de opt autocare, 255 de autoturisme, 1.182 de camioane, 213 microbuze şi 2.434 de persoane, iar pe sensul de intrare în ţară s-au prezentat patru autocare, 368 de autoturisme, 800 de camioane, 246 de microbuze şi 2.215 persoane.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România prin PTF Giurgiu - Ruse pentru camioane este de 180 de minute, iar pe sensul de intrare în ţară este de 30 de minute.

Pentru autoturisme, timpul de aşteptare la trecerea frontierei este de zece minute atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din România. AGERPRES / (AS - autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

3 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

4 Așa o fi?

5 O dare în gât profi...