Toader: Ar fi normal să-i întrebaţi şi pe judecători atunci când fac afirmaţii cu privire la activitatea politicienilor

Toader: Ar fi normal să-i întrebaţi şi pe judecători atunci când fac afirmaţii cu privire la activitatea politicienilor

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat luni că ar fi normal să fie întrebaţi şi reprezentanţii puterii judecătoreşti atunci când fac afirmaţii despre activitatea politicenilor sau a Legislativului.

Întrebat despre punctul de vedere dat de Instanţa supremă referitor la comentariile faţă de decizia de condamnare a liderului PSD, Toader a spus că ar fi normal să fie întrebaţi cei implicaţi în aceste afirmaţii.

"Normal este să-i întrebaţi pe dânşii, pe cei care au făcut afirmaţia, pe cei care au reacţionat la afirmaţie, după cum tot normal şi chiar necesar ar fi ca să-i întrebaţi şi pe cei din puterea judecătorească atunci când fac afirmaţii cu privire la activitatea politicenilor, la activitatea Legislativului, la activitatea Executivului, pentru că în egală măsură, dacă nu chiar mai mult, şi dânşii au o obligaţie de rezervă de a se exprima cu privire la demersuri politice, legislative şi-aşa mai departe", a afirmat Tudorel Toader la sediul MJ.

Întrebat dacă acesta este un reproş la adresa judecătorilor, Toader a precizat: "Tocmai am făcut o afirmaţie". AGERPRES/(A - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale