Toate tunurile pe Cristiano Bergodi, după dezastrul de la Craiova: „Să fie dat afară!”

Toate tunurile pe Cristiano Bergodi, după dezastrul de la Craiova: „Să fie dat afară!”

Rapid a pierdut în fața Universității cu 2-1, după ce a condus cu 1-0 și a jucat în superioritate numerică. Eșecul giuleștenilor îi scoate pe aceștia din lupta pentru titlu, iar principalul vinovat este indicat antrenorul Cristiano Bergodi, care nu a știut să gestioneze meciurile cu Farul și U, pierdute cu același scor, 1-2.

Cristiano Bergodi, zero puncte adunate de la startul play-off-ului. Foto Sportpictures

Nicolae Cristescu, fost finanțator al vișiniilor, a văzut meciul din mijlocul galeriei rapidiste, alături de acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu. Acesta a dezvăluit atmosfera din rândul conducerii și spune răspicat că antrenorul Cristiano Bergodi ar trebui să fie demis. ”Ar trebui să-i impui victorii în următoarele etape, în următoarele 2-3 meciuri. Joc superb în prima repriză, iar în a doua repriză n-am mai jucat nimic. Nimeni nu mai vorbește. Suntem extrem de triști, de abătuți.

Nimeni nu înțelege cum s-a pierdut meciul

Nu avem nicio explicație. Niciunul nu știe ce să zică. Va fi un drum de întoarcere al tristeții. Nu înțelege nimeni nimic după o primă repriză în care ai dominat. Suporterii au cântat absolut tot meciul. Am stat o jumătate de oră după finalul meciului ca să se elibereze stadionul. Suporterii au cântat, au susținut echipa în continuare. Echipa a venit la peluză. Suporterii nu i-au contestat sub nicio formă .

Toată peluza a cântat. Este o galerie deosebită, rar am văzut așa ceva. Au avut un comportament bun. Nu a înjurat nimeni conducerea, nu există așa ceva. N-a fost nicio incitație. Am stat de vorbă cu Jandarmeria și ne-au felicitat. Nimeni nu vorbește. În proporție de 90% cu titlul s-a terminat”, a declarat Nicolae Cristescu, conform fanatik.ro

Iubești Rapidul și înnebunești

Nicolae Cristescu s-a arătat contrariat de faptul că Rapid nu a putut să țină de rezultat, deși a deschis scorul la începutul părții secunde, iar aproape pe tot parcursul reprizei a doua a evoluat în superioritate numerică împotriva Universității Craiova. „N-am mai văzut așa ceva decât la Rapid. Noi suntem Rapidul din Giulești, iubește-l și ai să înnebunești. Este incredibil! Am dominat copios în prima repriză, Craiova a avut doar o jumătate de ocazie. Ai 1-0, joci în superioritate numerică, iar în a doua repriză…

N-am nicio explicație logică. Am stat chiar lângă Dan Șucu și Victor Angelescu. Nimeni nu înțelege nimic. Normal că suntem șocați. Ai 1-0 și nu poți să ții de rezultat, ești în superioritate numerică. Tristă rău atmosfera. Nu am nicio explicație logică, pe cuvântul meu. Am fost extrem de mulți suporteri, s-a văzut. Noi am făcut spectacol în tribune, dar echipa a făcut un spectacol penibil”, a spus Nicolae Cristescu, potrivit sursei citate.

Și Constantin Zotta, fost președinte la Rapid, și Helmuth Duckadam au subliniat haosul care domnește în Giulești și cred că schimbarea antrenorului ar trebui să fie soluția redresării echipei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?