„Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță”/Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena

„Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță”/Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena

Pentru CRBL și soția lui, Elena, dragostea a durat aproape 16 ani. După nunta fabuloasă făcută în toamna lui 2008, cei doi au devenit părinții unei fetițe care astăzi e adolescentă și are 13 ani. Au crescut împreună și profesional, și în cuplu, dar iată că Elena și CRBL au anunțat că divorțează, iar reacțiile nu au întârziat să apară, scrie profm.ro .

Fostul membru al trupei Simplu și coregrafa au postat un mesaj comun pe rețelele sociale, în ciuda faptului că și-au șters toate pozele de cuplu, iar Elena a revenit la numele de familie de dinainte de căsătorie. Fanii și prietenii celor doi au fost luați total prin surprindere de vestea divorțului. Mulți s-au arătat dezamăgiți de încheierea mariajului lor și nu au întârziat din a exprima asta și în comentarii scrise în dreptul pozei prin care cei doi artiști au anunțat că pornesc pe drumuri separate în viață.

crbl si sotia

CRBL și Elena. / Foto: Instagram

"A luat-o razna toată lumea. Despărțiri și divorțuri pe bandă rulantă"; "Of, de ce v-ați dat bătuți?"; "Toată lumea care părea stabilă în căsnicie se desparte"; "Și voi? De ce toată lumea ajunge la așa ceva după o grămadă de ani împreună?!"; "Cred că e o glumă... Dacă e adevărat, mare păcat. Superbi împreună"; "Ce aveți, măi oameni buni? Toți divorțați? Unde e familia unită de la emisiunea la care ați participat? Îmi pare tare rău de voi, dar dacă așa vă este mai bine, așa să fie"; "Nu cred așa ceva. Îmi pare tare rău. Erați frumoși împreună. Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"; "Fără cuvinte" - au scris oamenii care s-au declarat complet luați prin surprindere de divorțul celor doi artiști.

Au fost și persoane care i-au felicitat că au avut curajul de a lua decizia de a se separa dacă nu mai erau fericiți împreună și care au apreciat felul în care au anunțat despărțirea. "Mai bine să fii singur și liniștit decât într-o relație toxică. Bravo!"; "Așa se face. Felicitări pentru comunicare și transparență! Multă putere să aveți!".

Cum au anunțat CRBL și Elena că divorțează

"Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena", au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe Instagram.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?