Tolontan, declarație NUCLEARĂ: „Pare o conspirație și un complot la un nivel chiar peste SRI”

Tolontan, declarație NUCLEARĂ: „Pare o conspirație și un complot la un nivel chiar peste SRI”

Azi am avut ocazia să port o discuție cu Cătălin Tolontan, intermediată de TVR 2. L-am întrebat, printre altele, dacă sursele lui (care au fost foarte bune) i-au dezvăluit care a fost forța teribilă din spatele lui Condrea care a făcut ca Hexi Pharma să umple spitalele din România cu apă chioară vândută pe post de dezinfectanți, fără ca vreo instituție să deranjeze această crimă. Iar Tolontan a spus că ce i-au dezvăluit sursele “pare o conspirație și un complot la un nivel chiar peste SRI.” 

Apoi a adăugat: “Și de aceea nu vreau să vorbesc despre asta – și sursele au fost multe (…). Se întâmplă un lucru foarte bizar și îl admit, răspund ca un jurnalist unui alt jurnalist: toți discutăm cu oameni care par duși de foarte multe ori, așa se întâmplă întotdeauna, și atunci, trebuie să alegi, practic, ceea ce pare credibil din ce povestesc ei, să testezi, să ai răbdare să vezi care dintre ele se confirmă. Din păcate pentru sănătatea noastră mentală, tot ce au spus sursele – inclusiv sursele care sunt tulburate, dacă nu chiar duse – s-a confirmat până acum. Așa încât, să avem răbdare, să mergem din aproape în aproape și să vedem.”

Pasajul în care vorbesc cu Cătălin Tolontan despre ce ați citit mai sus poate fi și văzut, AICI (de la minutul 06.30 la 07.50).

Acum, să așteptăm cuminți să ne spună poliția română cum a murit Condrea și după aia mai vedem.  Cătălin Prisăcariu/prisacariu.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!