Tolontan, declarație NUCLEARĂ: „Pare o conspirație și un complot la un nivel chiar peste SRI”

Azi am avut ocazia să port o discuție cu Cătălin Tolontan, intermediată de TVR 2. L-am întrebat, printre altele, dacă sursele lui (care au fost foarte bune) i-au dezvăluit care a fost forța teribilă din spatele lui Condrea care a făcut ca Hexi Pharma să umple spitalele din România cu apă chioară vândută pe post de dezinfectanți, fără ca vreo instituție să deranjeze această crimă. Iar Tolontan a spus că ce i-au dezvăluit sursele “pare o conspirație și un complot la un nivel chiar peste SRI.” 

Apoi a adăugat: “Și de aceea nu vreau să vorbesc despre asta – și sursele au fost multe (…). Se întâmplă un lucru foarte bizar și îl admit, răspund ca un jurnalist unui alt jurnalist: toți discutăm cu oameni care par duși de foarte multe ori, așa se întâmplă întotdeauna, și atunci, trebuie să alegi, practic, ceea ce pare credibil din ce povestesc ei, să testezi, să ai răbdare să vezi care dintre ele se confirmă. Din păcate pentru sănătatea noastră mentală, tot ce au spus sursele – inclusiv sursele care sunt tulburate, dacă nu chiar duse – s-a confirmat până acum. Așa încât, să avem răbdare, să mergem din aproape în aproape și să vedem.”

Pasajul în care vorbesc cu Cătălin Tolontan despre ce ați citit mai sus poate fi și văzut, AICI(de la minutul 06.30 la 07.50).

Acum, să așteptăm cuminți să ne spună poliția română cum a murit Condrea și după aia mai vedem. Cătălin Prisăcariu/prisacariu.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

4 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul