Tolo.ro: Patronul detergenților diluați, MINCINOS cu acte!

Ieri, chiar in timpul in care romanii priveau, uluiti, buletinul de analiza cu dezinfectantii falsificati, Hexi Pharma cistiga in continuare contracte publice, scriu Mirela Neag, Razvan Lutac, Catalin Tolontan intr-un nou material pe acest subiect realizat de Gazeta Sporturilor.

De asemenea, se spune in articol, prin intremediari, cineva a incercat mituirea unei vedete TV, pentru ca prezentatorul sa fie mai blind in relatarea cazului antisepticelor diluate.

"Gazeta demonteaza azi inca doua minciuni ale lui Dan Alexandru Condrea. Prima: fotografiile arata ca la Spitalul de Arsi sint produse ale firmei sale. A doua: publicam un e-mail care arata cum controla laboratorul de analize, desi acum patru zile nega ferm!

Si, lasind deoparte retinerea, intrebare catre toate autoritatile sanitare, DNA si SRI: cum ati putut lasa timp de un deceniu peste 350 de spitale din Romania pe mina unui iresponsabil care livreaza produse care ar trebui sa omoare inclusiv virusii HIV, HPV, Hepatic B si C, dar sint diluate de 10 ori?!", se scrie in materialul ce poate fi citit integral AICI.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

3 De râs... Ce meme-uri au apărut deja

4 Tovarășul Yau Mu Ye

5 Alexandra Cadanțu / „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou