Tomac: PMP este dispus oricând să creeze o alianţă în jurul candidaturii lui Nicuşor Dan

Tomac: PMP este dispus oricând să creeze o alianţă în jurul candidaturii lui Nicuşor Dan

Partidul Mişcarea Populară este dispus să creeze o alianţă în jurul candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, cu o listă comună pentru Consiliul General, a declarat joi preşedintele PMP, Eugen Tomac.

"PMP este dispus oricând să creeze o alianţă în jurul candidaturii lui Nicuşor Dan, cu o listă comună pentru Consiliul General. Aceasta trebuie să fie creată şi agreată de candidat, fiind echipa alături de care va lucra. De asemenea, candidaţi comuni la toate sectoarele", a scris Tomac pe Facebook.

Liderul PMP precizează că nu a fost invitat în Alianţa pentru Bucureşti, pentru că USR se opune.

"Situaţia este foarte simplă - PMP nu a fost invitat în Alianţa pentru Bucureşti. USR se opune. Nu am avut ieri (n.r. - miercuri) nicio negociere, singura persoană cu care am discutat în această perioadă în mod onest a fost Nicuşor Dan, pe care îl cunosc de 20 de ani", a arătat Tomac.

Potrivit acestuia, PMP are candidaţi care ''şi singuri vor învinge PSD".

"Avem candidaţi care şi singuri vor învinge PSD, însă într-o alianţă putem câştiga în cel puţin cinci sectoare. Separat, în cel mai fericit caz, un singur sector va avea primar de dreapta", a menţionat preşedintele PMP. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria