Top 3 cele mai periculoase zodii. Ele te pot deochea în câteva secunde!

Top 3 cele mai periculoase zodii. Ele te pot deochea în câteva secunde!

Fiecare semn zodiacal are câteva trăsături de personalitate care îl caracterizează. De asemeena, fiecare semn zodiacal este un amestec al unor atribute negative și pozitive. Conform astrologiei, există anumite semne zodiacale, care pot fi mai periculoase decât celelalte.

Zodii periculoase FOTO Shutteerstock

Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, pentru că toate zodiile sunt diferite și au trăsături aparte. Astfel, pot fi zodii periculoase, unele mai mult decât altele.

Scorpionul

Scorpionul pasional este cunoscut pentru că își afirmă puterea asupra celorlalți și are o nevoie nemărginită de dominare. În timp ce pe partea pozitivă se prezintă ca fiind lideri carismatici și iubiți înflăcărați, pe partea negativă s-ar putea să nu vrei să te pui cu ei dacă îi calci pe coadă. Un scorpion iritat te poate înțepa ca nimeni altul și nu are neapărat nevoie de mijloace fizice pentru a face acest lucru. Ei sunt extrem de manipulatori prin natura lor și este bine să nu îi enervezi sau să îi tradezi. În acelați timp pot fi foarte geloși, și sunt genul de oameni care nu uită niciodată.

Rac

Racul este unul dintre cele mai emoționale semne și este, de asemenea, foarte conștient de inteligența sa emoțională. Natura pasională a acestui semn funcționează ca o sabie cu două tăișuri, deoarece lucrurile se pot întuneca și tulbura destul de repede . Nu vrei să te pui cu un rac nervos sau să îi faci rău pentru că este predispus la schimbări de dispoziție și poate fi uneori instabil. Ei sunt maeștrii manipulatori și pot răsturna și întoarce orice situație pe dos. În același timp, sunt guvernați de Lună și știm că de-a lungul istoriei au fost practicate ritualuri și vrăji legate de fazele ciclului lunar. Astfel, racii au o sensibilitate și intuiție aparte, așa că te pot deochea dintr-o singură privire.

Citește întreaga știre pe Click!.ro și află dacă este zodia ta cea de-a treia din topul celor mai periculoase semne zodiacale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale