TOPUL celor mai iritante selfie-uri din toate timpurile

TOPUL celor mai iritante selfie-uri din toate timpurile

Un selfie care o prezintă pe cântăreaţa americană Beyoncé în timpul unei vizite private la Muzeul Luvru din Paris conduce un clasament al celor mai iritante astfel de autoportrete digitale, realizat de publicaţia britanică The Telegraph.

TOPUL celor mai iritante selfie-uri din toate timpurile (Imagine: Beyonce)

Potrivit ziarului citat, interpreta melodiei "Flawless" şi o cunoscută autoare a unor "selfie-uri de dimineaţă", Beyoncé Knowles a împins din nou limitele în această săptămână. Împreună cu familia sa, Beyoncé a realizat o vizită privată în cel mai faimos muzeu parizian, Luvru.

În ciuda faptului că au avut aproape unele dintre cele mai renumite şi frumoase opere de artă din lume, cântăreaţa şi soţul său, producătorul muzical şi cântăreţul Jay-Z, au decis să facă fotografii cu propriile lor chipuri. Într-una dintre fotografii, Beyoncé şi Jay-Z apar în faţa celebrului tablou "Mona Lisa" al lui Leonardo Da Vinci.

Astfel îşi argumentează The Telegraph decizia de a o include pe Beyoncé în acest top al celor mai iritante selfie-uri din toate timpurile.

Locul al doilea în acest clasament neonorant pentru vedete este ocupat de starleta Kim Kardashian. Aceasta a postat recent pe reţeaua Instagram un selfie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie alb minuscul, care îi scoate în evidenţă în mod excesiv partea dorsală. Publicaţia britanică remarcă faptul că cel mai iritant lucru este acela că în acest selfie apare chiar Kim Kardashian, care obişnuieşte să facă astfel de fotografii în mod curent pentru a-şi câştiga existenţa.

Locul al treilea în top este ocupat de selfie-urile care prezintă femei "naturale", fără machiaj. În acest caz, publicaţia britanică le recomandă femeilor gestul metaforic de a se privi în oglindă şi de a vedea dincolo de chipul lor.

Selfie-urile cu animale pe cale de dispariţie ocupă locul al patrulea în clasament. În acest caz, The Telegraph prezintă un selfie realizat de cântăreaţa americană Rihanna, care are pe umărul drept un animal din specia loris. Publicaţia spune că artista poate să încurajeze astfel alte fete să îşi dorească să deţină la rândul lor animale din specii protejate.

În clasament urmează selfie-urile în care sunt surprinse catastrofe naturale şi "autoportretele" realizate de persoane care abia s-au trezit.

Nu lipsesc din top selfie-urile cu personalităţi politice. În acest caz este dat ca exemplu selfie-ul realizat de preşedintele SUA, Barack Obama, cu prim-ministrul britanic David Cameron şi premierul danez Helle Thorning Schmidt, la funeraliile lui Nelson Mandela.

Clasamentul include şi selfie-urile care prezintă fani în momentul în care întâlnesc celebrităţi (fiind dat ca exemplu un grup de tineri care s-a fotografiat cu papa Francisc), selfie-urile urâte (precum unul care îi prezintă pe actorul britanic Ricky Gervais şi vedeta de televiziune Conan O'Brien) şi selfie-urile din categoria VIP (celebrul autoportret realizat la gala premiilor Oscar de vedete precum Ellen DeGeneres, Jennifer Lawrence, Julia Roberts, Brad Pitt şi Angelina Jolie).

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

3 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

4 Foarte interesante amănunte...

5 O notă confidențială a spionajului francez care dă de gândit