Topul fanteziilor sexuale ale femeilor

Topul fanteziilor sexuale ale femeilor

Dacă ești într-o relație de mai mult timp sau ești căsătorită, probabil că nu-ți mai poți exprima atât de ușor dorințele sexuale și fanteziile. Rutina și alte sentimente te pot face să te simți jenată de partener, dar să știi că în multe cazuri ei așteaptă invitație specială. Spune-i tot ce îți dorești și profită de momente prețioase în doi, scrie  Clickpentrufemei.ro .

Să fie dominate

De obicei, îți place să știi mersul lucrurilor în casă și la serviciu, iar în viața sentimentală nu mai e nimic care să te surprindă. Poți să condimentezi tu atmosfera în dormitor.

Multe femei își doresc ca iubiții lor să le ia pe sus la propriu și să le ofere un tratament special, obligatoriu și deloc romantic. Însă, aici e vorba doar de etalarea masculinității, nicidecum a agresivității.

Sex în văzul lumii

Vei fi surprinsă să afli că multe reprezentante ale sexului frumos visează să facă dragoste în timp ce sunt privite cu invidie de alte femei sau cu mult interes de alți bărbați.

Să facă dragoste cu bărbatul ideal

El nu există, și oricum dacă ar fi fost, cel mai multe femei nu l-ar fi văzut, pentru că preferințele se schimbă mereu.

Ei bine, fanteziile erotice ale femeilor includ și sexul cu un bărbat care le adoră, le oferă clipe de neuitat și, după clipele intime, este acolo și ascultă absorbit de cuvinte, are pregătit mereu umărul pe care se poate plânge în voie și înțelege întotdeauna cât de greu e uneori să fii femeie.

Să domine

Le place să fie dominate, dar și viceversa este la fel de valabilă. Tu pe care o preferi? Da, multe femei visează la ambele variante. Vor să cucerească partenerul, să-l imobilizeze și să-l lase să sufere de dorință, în timp ce se mișcă provocator în fața lui.

Să joace rolul negativ

Dacă de obicei sunt cuminți, liniștite și la locul lor, în vise întruchipează personajul unei tipe sexy, care cedează greu. Aceasta este o altă fantezie erotică pe care cele mai multe femei o împărtășesc.

Să facă sex cu fostul

În lista cu foști iubiți trebuie să există un personaj mai aparte, pe care l-ai acceptat în viața ta pentru că era tot ce nu erai tu: adică ignora regulile și trăia aventuros.

Nu ești singura. Multe reprezentante ale sexului frumos visează la măcar o partidă de amor cu un bărbat dur.

Sexul cu o altă femeie

Nu trebuie să ai altă orientare ca să ai această fantezie sexuală. Sexul cu altă femeie este o dorință frecvent întâlnită printre femei, fie că sunt mai conservatoare ori mai „deschise“ la minte.

De ce ai avea o asemenea fantezie, te întrebi? E foarte simplu! Pentru că o femeie chiar știe ce să facă și ce să nu facă, pentru a te simți bine. Cel puțin în teorie.

În grup

Mult-discutatul „menage-a-trois“ nu mai este de multă vreme ceva imposibil. Cu atât mai mult în fanteziile sexuale, despre care nu-ți cere nimeni socoteală.

Să știi că sunt foarte multe femei care ar vrea să vadă cum e să facă sex în grup, dar nu au curaj sau le e teamă că pot strica relația pe care o au. Oricum, fantezia există în mintea multor reprezentante ale sexului frumos.

Amor nebun cu un necunoscut

Ești într-o vacanță și întâlnești un tip care arată interesant și îți face semne cu privirea că e interesat de tine. Te abții sau intri în jocul lui?

În vise, multe femei merg mai departe și se bucură de o partidă misterioasă cu un bărbat pe care nu-l vor mai revedea vreodată.

Orgasm oral

Visezi că iubitul tău te răsfață cu orice ocazie cu sex oral? Bine ai venit în clubul femeilor de pretutindeni. Cel puțin, așa susțin studiile în domeniu. Femeile vor să li se facă sex oral, dar multe doar visează la asta, fiindu-le jenă să le ceară iubiților acest favor.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...