Trafic blocat pe mai multe drumuri din țară de două transporturi uriașe. Pe ce rute circulă mastodonții

Trafic blocat pe mai multe drumuri din țară de două transporturi uriașe. Pe ce rute circulă mastodonții

Traficul rutier va fi îngreunat în mai multe județe, începând cu seara zilei de 23 noiembrie, din cauza a două transporturi agabaritice. Poliția Rutieră îi sfătuiește pe șoferi să respecte indicațiile agenților din teren.

Transporturi uriașe traversează mai multe județe FOTO Facebook/ PM Oltenița

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 23 noiembrie, începând cu ora 22.00, se va desfășura un transport agabaritic pe traseul PTF Nădlac II – A1 – DN 68A – A1 – DN 7H – Sibiu.

Transportul este format dintr-un camion cu masa de 144 de tone și lățimea de 5,9 metri.

316 tone vin către Portul Oltenița

De asemenea, astăzi, începând cu ora 22.30, se va pune în mișcare un transport agabaritic pe ruta IMGB – DNCB – DN4 – Frumușani – Port Oltenița, din județul Călărași.

Transportul este format dintr-un camion cu masa de 316 tone, lățimea de 6,5 metri și înălțimea de 8,1 metri.

Ambele transporturi sunt însoțite pe traseele precizate de echipaje ale poliției rutiere.

De unde se pot obține mai multe informații

Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculelor cu depăşiri.

"Transporturile nu se vor desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu", anunță autoritățile.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Camion cu greutatea de 90,5 tone

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a anunţat, marți, că începând cu ora 16.00 se va desfăşura un transport agabaritic pe ruta PTF Nădlac II- A1- A 11- DN7- Vladimirescu.

Transportul agabaritic este alcătuit dintr-un camion cu greutatea de 90,5 tone.

Viteza de deplasare va fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră”, se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”