Traficul rutier pe Centura Bucureşti va fi deviat noaptea pentru montarea tablierului metalic la Pasajul Berceni

Traficul rutier pe Centura Bucureşti va fi deviat noaptea pentru montarea tablierului metalic la Pasajul Berceni

În intervalul 4 - 8 mai, între orele 22:00 - 05:00, traficul rutier pe Centura Bucureşti, pe sectorul cuprins între intersecţia DNCB cu DN 5 şi DNCB cu Şoseaua Olteniţei, va fi deviat pentru montarea tablierului metalic la Pasajul Berceni, a anunţat duminică Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit sursei citate, traficul va fi deviat pe următoarea rută ocolitoare: Şoseaua Giurgiului - Strada Luica - Strada Turnu Măgurele - Str. Gen. Ion Igriceanu - Şoseaua Olteniţei.

CNAIR precizează că luni, 2 mai, antreprenorul de la Pasajul Berceni va monta în şantier restul tablierului metalic aferent finalizării construcţiei acestui pasaj. Lucrările care vor fi executate în zilele de luni şi marţi nu vor impune instituirea de restricţii de trafic.

Contractul pentru realizarea acestui pasaj ce include şi dublarea centurii Bucureşti pe aproximativ 2,5 kilometri a fost acordat asocierii Trameco-Vahostav-Erbasu pentru 146 milioane lei. Autorizaţia de construire a pasajului Berceni a fost semnată la data de 12 iunie 2020, iar 5 zile mai târziu am emis ordinul de începere a lucrărilor cu data de 23 iunie 2020.

Pasajul de la Berceni va fi al doilea pasaj de tip giratoriu suspendat care va fi finalizat pe Centura Capitalei după cel de la Domneşti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...