Tragedie în lumea ciclismului! Gino Mader a murit după un accident înfiorător

Tragedie în lumea ciclismului! Gino Mader a murit după un accident înfiorător

Ciclistul elveţian Gino Mader a decedat, vineri, din cauza leziunilor suferite în urma căzăturii grave din etapa a cincea a Turului Elveţiei, a anunţat echipa sa, Bahrain-Victorious. Accidentul a avut loc într-o coborâre vertiginoasă înaintea sosirii de la Le Punt, după cum au explicat organizatorii cursei din Ţara Cantoanelor.

Gino Mader a fost găsit inert într-o râpă și a murit la spital. Foto Sportstiger

Gino Mader a fost găsit "inert în apă", într-o râpă de sub drumul respectiv, fiind imediat resuscitat şi transportat la spital din Chur, cu un elicopter.

"În ciuda eforturilor echipei fenomenale de la spitalul din Chur nu a putut să ducă la capăt ultima şi cea mai mare provocare a sa, iar la ora 11:30 a trebuit să ne luăm rămas bun de la una dintre luminile echipei noastre", a precizat Bahrain-Victorious în comunicatul său.

În Turul Elveției la ciclism, în acelaşi loc a mai căzut un alt rutier , americanul Magnus Sheffield, care a fost spitalizat la rândul său cu "contuzii şi o comoţie cerebrală", potrivit organizatorilor.

Gino Mader, în vârstă de 26 de ani, câştigătorul unei etape în Turul Italiei 2021, ocupa locul 27 în clasamentul general al Turului Elveţiei după etapa a patra.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB