Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze!

Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze!

Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze! Fostul președinte Traian Băsescu susține că la protestul din 10 august oamenii au fost urmăriți pe străzile laterale, intervenția dorindu-se a fi, în opinia fostului șef de stat, o lecție a guvernului PSD pentru protestatari.

„Faptul că s-a făcut dispersarea cu gaze, apoi urmărirea pe străduțele din Piața Victoriei a fost un fel de lecție, vă învățăm noi minte să mai veniți la manifestație. Pe toate străzile laterale i-au urmărit, s-a vrut să fie o lecție care o dă guvernul PSD celor care mai vor să vină la manifestații. Iată două motive, pesta porcină și mineriada organizată de stat în 10 august, trebuiau sancționate printr-o moțiune de cenzură", a declarat Traian Băsescu, la Școala de vara a Organizației de Tineret a PMP de la Neptun.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…