Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze!

Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze!

Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze! Fostul președinte Traian Băsescu susține că la protestul din 10 august oamenii au fost urmăriți pe străzile laterale, intervenția dorindu-se a fi, în opinia fostului șef de stat, o lecție a guvernului PSD pentru protestatari.

„Faptul că s-a făcut dispersarea cu gaze, apoi urmărirea pe străduțele din Piața Victoriei a fost un fel de lecție, vă învățăm noi minte să mai veniți la manifestație. Pe toate străzile laterale i-au urmărit, s-a vrut să fie o lecție care o dă guvernul PSD celor care mai vor să vină la manifestații. Iată două motive, pesta porcină și mineriada organizată de stat în 10 august, trebuiau sancționate printr-o moțiune de cenzură", a declarat Traian Băsescu, la Școala de vara a Organizației de Tineret a PMP de la Neptun.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia