Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze!

Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze! Fostul președinte Traian Băsescu susține că la protestul din 10 august oamenii au fost urmăriți pe străzile laterale, intervenția dorindu-se a fi, în opinia fostului șef de stat, o lecție a guvernului PSD pentru protestatari.

„Faptul că s-a făcut dispersarea cu gaze, apoi urmărirea pe străduțele din Piața Victoriei a fost un fel de lecție, vă învățăm noi minte să mai veniți la manifestație. Pe toate străzile laterale i-au urmărit, s-a vrut să fie o lecție care o dă guvernul PSD celor care mai vor să vină la manifestații. Iată două motive, pesta porcină și mineriada organizată de stat în 10 august, trebuiau sancționate printr-o moțiune de cenzură", a declarat Traian Băsescu, la Școala de vara a Organizației de Tineret a PMP de la Neptun.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

2 PSD, în pragul exploziei! Procurorii se pregătesc de reținerea „Rețelei Burci” / Cristian Burci, fugit acum în D…

3 CCR, asasinii României / Bombe epidemiologice în toată țara: sute de bolnavi sau suspecți de infectare cu Covid-…

4 VIDEO Ciolacu vrea „adevărul” despre incidentul cu deputații PSD!!! Uite, boule, adevărul!

5 Securist împuțit! În Grecia, Cataramă a purtat mască non-stop! În România a făcut miting contra purtării ei!