Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze!

Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze!

Traian Băsescu, declarație-șoc despre măcelul din 10 august: PSD a vrut să le dea o lecție celor care mai îndrăznesc să protesteze! Fostul președinte Traian Băsescu susține că la protestul din 10 august oamenii au fost urmăriți pe străzile laterale, intervenția dorindu-se a fi, în opinia fostului șef de stat, o lecție a guvernului PSD pentru protestatari.

„Faptul că s-a făcut dispersarea cu gaze, apoi urmărirea pe străduțele din Piața Victoriei a fost un fel de lecție, vă învățăm noi minte să mai veniți la manifestație. Pe toate străzile laterale i-au urmărit, s-a vrut să fie o lecție care o dă guvernul PSD celor care mai vor să vină la manifestații. Iată două motive, pesta porcină și mineriada organizată de stat în 10 august, trebuiau sancționate printr-o moțiune de cenzură", a declarat Traian Băsescu, la Școala de vara a Organizației de Tineret a PMP de la Neptun.


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”