Trei angajaţi ai Spitalului Bistriţa, ridicaţi de mascaţi după ce i-ar fi furat 12.000 de euro ucraineanului împuşcat de şase ori

Trei angajaţi ai Spitalului Bistriţa, ridicaţi de mascaţi după ce i-ar fi furat 12.000 de euro ucraineanului împuşcat de şase ori

 Trei angajaţi ai Spitalului Judeţean Bistriţa au fost reţinuţi de mascaţi în după-amiaza zilei de marţi, 24 aprilie. Vadim Malogolovenko, cetăţeanul basarabeano-ucrainean ajuns în spitalul din Bistriţa după ce a fost împuşcat de şase ori, acuză că i-au fost furaţi banii după internare, relatează  Adevărul.

Poliţiştii au ridicat pentru audieri trei angajaţi ai Spitalului Judeţean Bistriţa, care l-ar fi furat în spital pe Vadim Malogolovenko (31 de ani), bărbatul din Odessa împuşcat de şase ori pe dealurile din comuna bistriţeană Cepari. Este vorba despre un brancardier, o angajată la registratură şi de o femeie de serviciu. Cetăţeanul basarabeano-ucrainean a reclamat că i-au dispărut în spital 12.000 de euro, bani pe care i-ar fi avut asupra lui în momentul în care a fost internat în stare gravă.

Malogolovenko a fost găsit împuşcat sâmbătă, 14 aprilie, la ora 3.30, pe un deal din comuna bistriţeană Cepari, de către un agricultor care ieşise dis-de-dimineaţă să-şi are pământul cu tractorul. Cetăţeanul domiciliat în Odessa, Ucraina, fusese împuşcat cu şase gloanţe de către un partener de afaceri din Republica Moldova. Atacatorul încercase să-l spânzure în prealabil, dar Malogolovenko a scăpat din laţ şi a încercat să fugă, fiind împuşcat în alergare.

Atacatorul lui a fost prins trei ore mai târziu în judeţul Maramureş, într-unul dintre filtrele făcute de Poliţie. A încercat să scape şi a fost reţinut doar după ce oamenii legii l-au ameninţat cu pistolul. Este vorba despre un cetăţean basarabean pe nume Maxim Filoglio (40 de ani), condamnat de mai multe ori în Republica Moldova pentru infracţiuni comise cu violenţă. Adus la Spitalul din Bistriţa în stare gravă, cu trei gloanţe încă aflate în corp, Malogolovenko a fost transferat la Cluj-Napoca pentru extragerea unui glonţ din zona gâtului.

După un drum de 120 de kilometri, medicii clujeni l-au trimis înapoi la Bistriţa, transmiţându-le colegilor de la Spitalul Judeţean Bistriţa că rănitul poate fi operat şi acolo. Intrat în operaţie în seara zilei de sâmbătă, 14 aprilie, Vadim Malogolovenko a reuşit să se recupereze miraculos, fiind externat de medicii bistriţeni marţi, 24 aprilie.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...