Trei case cuprinse de flăcări în Scheii Braşovului; două au ars aproape în totalitate

Trei case cuprinse de flăcări în Scheii Braşovului; două au ars aproape în totalitate

Două case au fost mistuite de foc aproape în totalitate şi acoperişul unui al treilea imobil a ars într-un incendiu care a izbucnit, vineri noaptea, în cartierul Schei din municipiul Braşov.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, la incendiu au fost mobilizate 6 autospeciale cu apă şi spumă, una de salvare la înălţime şi un echipaj SMURD.

Potrivit pompierilor, accesul în zonă - una cu străzi înguste, în mare parte în pantă - s-a făcut cu dificultate.

"Când au ajuns echipajele la faţa locului, trei case erau cuprinse de flăcări şi exista pericolul de extindere şi la alte proprietăţi situate în imediata apropiere. S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate. După o luptă cu flăcările de aproximativ cinci ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. (...) S-a reuşit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă şi la alte case din apropiere", a precizat ISU Braşov.

Două case au ars în proporţie de 90% şi acoperişul celei de-a treia.

Totodată, două persoane, proprietari ai unor case la care exista pericol de extindere a incendiului, au suferit atac de panică şi au fost asistate medical la faţa locului de către personalul SMURD, a menţionat sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesant /

2 VIDEO „Are tot cartierul pe ea!” / Anamaria Prodan, umilită de Iulia Albu!

3 Curtea de Apel Braşov încalcă omerta și aplică decizia Curţii de Justiţie a UE privind prescripţia şi condamnă un inculpat judecat pentru fapte comise…

4 VIDEO Se temeau că va fi raportată pentru „nuditate” sau „pornografie”, dar n-a fost așa...

5 „Are 10 clase terminate și câștigă 8.000 într-o lună proastă” / „Ce rost mai au toate facultățile?”