Trei lucruri de care o femeie are nevoie pentru a avea orgasm

Trei lucruri de care o femeie are nevoie pentru a avea orgasm

Dr. Nicole McNichols, o cunoscută expertă în sexologie a împărtășit câteva sfaturi pe rețele sociale despre cele trei lucruri care o pot aduce o femeie cel mai rapid la plăcerea absolută.

Într-o postare recentă pe Instagram , ea a dezvăluit cele trei lucruri care au cele mai multe șanse să facă o femeie să aibă orgasm, iar mărimea bărbăției partenerului nu are nimic de-a face cu plăcerea.

În clip, ea a spus că s-a dovedit că stimularea clitoridiană, sărutul și intimitatea emoțională ajută o femeie să la orgasm cel mai rapid.

De asemenea, dr. Nicole McNichols spune „mărimea” unui bărbat nu are niciun fel de impact asupra capacității unei femei de a avea orgasm. Așadar, deși mulți bărbați cred că este importantă, se pare că mărimea nu contează până la urmă.

"Stimularea clitoridiană, sărutul și intimitatea emoțională sunt factori dovediți care ajută la obținerea orgasmului feminin.

Videoclipul a strâns sute de aprecieri de când a fost postat, iar zeci de persoane au comentat afirmațiile doctoriței.

The sexpert said there are three things that lead to a female orgasm

"Încălziți-le creierul și corpul îi va urma”, a spus un alt internaut.

"Cunoașterea limbajului de dragoste al partenerului tău ajută, de asemenea, dar asta este mai mult pentru relațiile de lungă durată."

Nicole McNichols se recomandă ca profesor doctor în cadrul departamentului de psihologie de la Universitatea din Washington și predă "Diversitatea sexualității umane", la aproximativ 4 000 de studenți de licență pe an.

Acest curs a devenit cel mai mare și cel mai popular din istoria universității, potrivit DailyStar .

Iată aici 4 pași pentru un stimularea orgasmului feminin

Femeile au nevoie de o stimulare sustinuta fizica si emotionala, pentru a obtine excitatia sexuala, lubrifierea vaginala si dispozitia psihica, toate necesare pentru atingerea orgasmului.

- Stimularea mentala. Complimentele, soaptele incitante, lumanarile, florile proaspete, aromoterapia sau muzica romantica in surdina ofera stimularea mentala absolut obligatorie in obtinerea orgasmului feminin.

- Stimularea tandra. Dezmierdarea simturilor tactile creeaza tensiune sexuala, foarte importanta in obtinerea excitatiei. Imbratisarile, mangaierile, masajul lasciv, atingerea zonelor delicate ale corpului cu materiale fine, stimularea orala a pielii si a altor zone erogene apropie din ce in ce mai mult o femeie de climax.

- Stimularea afectiva. Sarutul este esential unui preludiu reusit, intrucat contribuie atat la excitatia fizicului, cat si la crearea unei conexiuni emotionale cu partenerul. Saruturile in zone ascunse si neasteptate ale corpului produc senzatii foarte placute, care intensifica placerea initiala.

- Stimularea auditiva. La fel de importanta pentru obtinerea orgasmului feminin este si stimularea auditiva. Vocea calda si senzuala, cuvintele incitante si complimentele pot avea un impact puternic asupra libidoului, deseori chiar mai semnificativ decat atingerile propriu-zise si miscarile corpului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”