Trei oameni au fost arestaţi în cazul morţii misterioase a 21 de copii într-un bar din Africa de Sud

Trei oameni au fost arestaţi în cazul morţii misterioase a 21 de copii într-un bar din Africa de Sud

În prezent se fac investigaţii, tinerii murid în circumstanţe misterioase. Aceştia au fost găsiţi întinşi pe podea şi căzuţi pe mese.

Proprietarul barului Enyobeni, în vârstă de 52 de ani, a fost arestat şi urmează să apară în instanţă săptămâna viitoare. Ceilalţi doi suspecţi arestaţi au 33 şi 34 de ani.

Doi dintre angajaţii barului au fost primit dreptul de a plăti o amendă în valoare de aproximativ 120 de dolari americani pentru că ar fi servit alcool minorilor.

În Africa de Sud, vârsta minimă pentru consumul de alcool este de 18 ani, astfel că adolescenţii nu ar avea voie în bar.

Cea mai tânără victimă are 13 ani, iar cea mai mare are 17. Persaonele sărbătoreau încheierea unei sesiuni de examene.

„Locul era plin. Intrarea era gratuită şi se servea alcool fără bani. Am început să bem şi să ne distrăm", a povestit anterior o fată de 16 ani pentru BBC. „Cădeau ca muştele", mai spunea ea vorbind despre morţi.

Raportul toxicologic nu este încă finalizat, însă patologii sugerează că morţile ar fi fost cauzate de ceva ce adolescenţii au inhalat sau înghiţit, scrie Digi24.

În acest caz, premierul provinciei Eastern Cape, Oscar Mabuyane, a spus că alcoolul este cauza şi a condamnat consumul de astfel de băuturi.

Totuşi, poliţiştii nu au exprimat concluziile finale ale anchetei: „Exact cum am spus la început, investigaţia este în curs şi trebuie tratată cu mare grijă", a declarat comisarul provinciei, Nomthetheleli Mene.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /