Trei zodii vor avea parte de transformări majore în octombrie. Destinul li se schimbă radical

Trei zodii vor avea parte de transformări majore în octombrie. Destinul li se schimbă radical

Astrele vin cu noi atenționări ce-i vizează pe trei nativi ai horoscopului. În doar câteva zile, viața lor se va schimba radical în urma unor evenimente neașteptate, potrivit Click!

Horoscopul vine cu surprize în a doua jumătate a lunii octombrie. FOTO Shutterstock

Mai concret, pentru Pești, Scorpion și Rac, lucrurile pot căpăta o altă întorsătură. Amintim aici de încheierea vechilor capitole din viață pentru a permite altora noi să le înfrumusețeze viitorul. De asemenea, și planul amoros joacă un rol destul de important.

Peștii rezolvă problemele în familie

Acești nativi tind să fie adevărați maeștrii în arta conflictelor , atunci când o situație nu le este favorabilă. Nu reușesc să se controleze decât foarte greu, fapt care le permite să izbucnească adevărate crize de nervi.

A venit momentul însă ca viața să le dea o lecție și să învețe să-i aprecieze pe cei care le sunt aproape, în ciuda micilor conflicte și nemulțumiri care mai apar.

Așadar, Peștii sunt vizați în a doua jumătate a lunii octombrie și vor fi nevoiți să învețe prin prisma unor evenimente să își controleze reacțiile și să pună mai mult preț pe cei dragi.

Scorpionii își croiesc un nou drum în viață

Pentru nativii nemulțumiți de relația în care se află, de jobul pe care îl au sau de casa în care locuiesc, a venit momentul oportun schimbărilor. O despărțire sau o concediere îi poate forța să facă schimbările de care au nevoie.

Deși pe moment aceste evenimente pot fi unele dureroase, neplăcute, acest lucru face parte din procesul schimbării prin care vor trece în lunile următoare și vor reuși să aspire spre un viitor mai strălucit.

Citește în Click! ce e rezervă horoscopul Racilor

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat