Treisprezece membri ai clanului Duduianu, urmăriţi penal pentru că au tâlhărit manelişti

Treisprezece membri ai clanului Duduianu, urmăriţi penal pentru că au tâlhărit manelişti

Treisprezece membri ai clanului Duduianu sunt urmăriţi penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru şantaj şi tâlhărie, ei fiind acuzaţi că au cerut prin violenţă mari sume de bani de la cântăreţi de manele.

Potrivit Parchetului, în acest caz au fost reţinute nouă persoane pentru 24 de ore, dintre care cinci vor fi duse miercuri în instanţă cu propunere de arestare preventivă, iar patru vor fi cercetate sub control judiciar.

"În perioada octombrie 2017 - iulie 2020, suspecţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de autoritatea conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin ameninţare cu acte de violenţă au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreţi de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 euro, sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente", spune Parchetul.

Potrivit unor surse judiciare, printre victimele clanului Duduianu se află maneliştii Florin Salam şi Nicolae Guţă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante