Tricoul polo – când îți permite moda office să îl porți?

Tricoul polo – când îți permite moda office să îl porți?

Este un tricou polo elegant? Absolut! Stilurile pentru bărbați care prezintă un tricou polo sunt mai formale decât tricourile clasice. Arată grozav, oferind purtătorului libertate. Sunt confortabile și stilate. De aceea au devenit un element de bază al modei smart casual. Garderoba fiecărui bărbat ar trebui să conțină cel puțin câteva tricouri de acest tip.
 

Tricoul polo – cu ce se potrivește?

Cum să porți un tricou polo? Cu ce ​​să-l combine pentru a arăta bine? Ce haine sunt potrivite și ce să eviți? După cum se dovedește, nu există prea multe limitări și posibilitățile sunt cu adevărat largi. Un tricou polo combină trăsăturile îmbrăcămintei elegante, formale cu libertatea casual. Datorită acestui lucru, funcționează bine cu pantaloni chino, blugi sau pantaloni scurți. Această universalitate a tricoului polo este cel mai mare avantaj al său.

Un exemplu perfect în acest sens este încălțămintea. Espadrile, mocasini, adidași, mocasini, pantofi sport și sandale precum cele de pe https://answear.ro/k/barbati/incaltaminte/papuci-si-sandale vor merge bine cu un tricou polo. Pentru ocazii mai formale, alege pantofi eleganți. Dacă stilul este mai casual, pantofii informali, cum ar fi adidașii, vor fi alegerea potrivită. Desigur, atâta timp cât pantofii se potrivesc cu pantalonii.

Ce să porți peste un tricou polo? Ai o mulțime de oportunități și aici. Un tricou polo nu trebuie să fie ultimul strat. În zilele mai reci, nimic nu te împiedică să porți jachetă sau hanorac cu fermoar. Poate fi purtat sub un pulover, dar alegerea croiului și a culorilor va fi importantă. Un sacou se potrivește cu un tricou polo, dar nu orice model merge bine. Trebuie să reții că tricoul ar trebui să se potrivească corpului tău.

Polo – un tricou pentru diverse ocazii

Marele avantaj al unui tricou polo este caracterul său universal și aspectul elegant. Datorită acestui fapt, tricoul polo poate fi purtat cu diverse ocazii, inclusiv la malul mării cu o pereche de încălțăminte din colecția de șlapi damă și bărbați . De asemenea, poate juca un rol major în stilul de zi cu zi, devenind baza garderobei unui bărbat îmbrăcat la modă.

Datorita naturii sale elegante, tricoul polo poate fi purtat pentru munca de birou sau chiar pentru întâlniri informale de afaceri, mai ales în zilele caniculare în care confortul este important, alături de pantofi din colecția de espadrile damă și bărbați. Desigur, acolo unde există un cod vestimentar strict, este posibil să nu existe loc pentru acest tip de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, dacă îți poți permite un stil mai puțin formal, un tricou polo va fi o alternativă perfectă la o cămașă clasică.

O problemă aparte este sportul, în care tricoul polo este încă o dovadă de clasă și eleganță. Nu degeaba este folosit și astăzi de jucătorii din mai multe discipline de elită, precum tenisul, navigația, cricketul și golful. De asemenea, este purtat de reprezentanții echipelor naționale și de club la conferințe. Desigur, nu trebuie să fii un atlet profesionist pentru a purta un tricou polo la antrenament sau la un meci ori doar pentru a merge la alergare.

Un tricou polo în ținuta formală – ce opțiuni ai?

Cum poate arăta un stil mai formal, elegant cu un tricou polo? Alege un sacou și pantaloni, apoi asortează-le cu un tricou polo. Cel mai bine este dacă tricoul nu are imprimeuri sau modele și are o culoare uniformă. Tricourile polo simple pot fi combinate cu ușurință chiar și cu jachete cu model. De exemplu, un tricou polo la fel de închis la culoare și un sacou lejer se potrivesc bine cu pantalonii din material închis, gri.

un-tricou-polo-in-tinuta-formala-ce-optiuni-ai.jpg

Un tricou polo bleumarin cu un set gri cărbune (sacou și pantaloni ) va fi, de asemenea, o opțiune bună. Poți alege un tricou bazat pe contrast și combina pantaloni chino și un sacou sport de culoare închisă (de exemplu, gri) cu un tricou polo roz deschis sau alb. Merită să îți amintești că sacourile sport cu un grad mai scăzut de formalitate (inclusiv cele din in și bumbac) vor merge bine cu un tricou polo.


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

4 Așa o fi?

5 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...