TROMPY, manipulare cu ORGANELE lui Pandele! Pune fată și tu d-ăstea, dacă AI CU CE!

TROMPY, manipulare cu ORGANELE lui Pandele! Pune fată și tu d-ăstea, dacă AI CU CE!

În plină campanie electorală, bomba sexy care candidează la Consiliul Local Petroșani scoate la înaintare ”artileria grea”. O serie de noi fotografii în care tânăra dansează la bara de streaptease au apărut în spațiul public. Instantaneele, spun sursele noastre, ar fi fost făcute într-un club din Italia, scrie  Libertatea.ro .

”Sexy consiliera” care apare pe lista de candidați a PRM Petroșani uimește încă o dată alegătorii cu un nou set de fotografii incendiare. De data aceasta însă,Andreea Alina Necoară nu mai pozează provocator în dormitorul personal, ci într-un club din Italia, la bara de striptease. Imaginile în care candidata la Consiliul Local Petroșani apare lipsită de orice inhibiție, chiar în timpul unei reprezentații la bară, vin după ce în spațiul public au apărut alte imagini cu ea în ipostaze provocatoare. Tânăra s-a pozat în ținute sumare și în ipostaze menite să înfierbânte electoratul de sex masculin, iar fotografiile și le-a postat pe contul personal de Facebook. 

MANIPULARE de doi lei!/Șoc! Primarul Florentin Pandele, foarte grav bolnav! Ce spune Gabriela Firea 

Surse apropiate familiei primarului din Voluntari ne-au dezvăluit că Florentin Pandele este foarte grav bolnav! Starea sa de sănătate o îngrijorează profund pe soția sa, Gabriela Firea, dar și întreaga familie, a scris ieri presa de casă a cuplului, aproape la indigo!

Cei doi au împreună doi copii.

„Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă cu Florentin încă de acum aproape zece zile, în duminica în care a ținut discursul la catedrală, după ce a a adus brâul Maicii Domnului. A terminat discursul și a plecat acasă imediat, se vedea cu ochiul liber că se simte foarte rău. Am aflat apoi că a făcut febră, peste 39 cu 7. Gabriela a fost foarte speriată”, ne-a spus un prieten al familiei lui Pandele.

Infecția s-a întins la mai multe organe

Au chemat salvarea și a fost pus pe perfuzii, dar Florentin Pandele a refuzat internarea, oricât s-au rugat medicii de el. Se pare că primarul Voluntariului are pielonefrită – o infecție acută, foarte puternică, a rinichiului.

„Fără tratament adecvat, pielonefrita acută poate prezenta pericol pentru viaţă. Din acest motiv, în cazul apariţiei simptomelor de pielonefrită acută, este nevoie de asistenţă medicală imediată, cu administrarea promptă a antibioticelor”, ne-au spus medici specialiști.Infecția nu este însă foarte puternică doar la rinichi, ci și la nivelul ficatului și al prostatei, ne-au confirmat apropiații familiei.

Gabriela Firea e îngrijorată

În prezent Pandele face tratament, ambulatoriu, cu antibiotice foarte puternice, ne-au spus sursele, dar pare departe de a-și reveni. „E inconștient, nu înțelege să se mai și odihneascănu mai are nici vârsta să ducă pe picioare o asemenea boală. Degeaba i-au dat concediu medical!”, ne-au spus sursele.

Contactat telefonic, primarul Florentin Pandele a refuzat să dea detalii asupra stării sale de sănătate. Soția sa, Gabriela Firea, candidatul PSD la primăria Capitalei, ne-a spus „Nu vreau să comentez public îngrijorările din familie!”








Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA