Trucul cu care îți securizezi ușa camerei de hotel, atunci când ești în vacanță

Trucul cu care îți securizezi ușa camerei de hotel, atunci când ești în vacanță

A început periaoda concediilor și majoritatea dintre noi abia așteaptă să-și ia bagajele și să plece într-o binemeritată vacanță, după un an de muncă. Dar un mic detaliu poate face diferența între o vacanță reușită și una dezastruoasă.

Camera de hotel FOTO Shutterstock

Chiar dacă te afli într-o cameră de hotel unde sunt niște măsuri de siguranță, nimic nu îți garantează că totul va decurge bie. Ești într-un oraș străin, poate necunoscut, așa că nu trebuie să fii paranoic ca să te simți puțin nesigur. Dar există un truc care te poate auta să câștgi puțină siguranță. Sunt mici măsuri de precauție care te pot ajuta să te simți mai în siguranță atunci când ești departe de casă.

Camera de hotel în care te-ai instalat va fi noua a casă pentru cele câteva zile , așa că va trebui să te obișnuiești cu ea pentru a te simți confortabil.

Prima recomandare este să păstrezi semnul „nu deranja” pe mânerul ușii camerei de hotel, atuci când ieși din cameră. Va da impresia că ești încă acolo și va descuraja pe oricine să intre, indică Știri diaspora .

De asemenea, dacă ai incertitudini cu privire la siguranța ta pe timpul nopții, mai există un mic truc care te-ar putea scuti de o problemă.

Înainte de culcare, pune un pahar pe mânerul ușii. În momentul în care cineva va încearcă să intre în camera ta, de îndată ce întoarce mânerul, paharul va cădea și se va sparge. Luat prin surprindere, hoțul, mai mult ca sigur, va fugi. Pe lângă faptul că îl va speria pe hoț , zgomotul te va avertiza și pe tine asupra pericolului. Astfel, vei avea timp să te trezești, să aprinzi lumina și să suni imediat la recepție sau la poliție.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?