Trump a creat o pagină de blog asemănătoare cu Twitter după ce a fost interzis pe reţelele sociale

Trump a creat o pagină de blog asemănătoare cu Twitter după ce a fost interzis pe reţelele sociale

Fostul preşedinte american Donald Trump vrea să comunice cu susţinătorii săi prin intermediul site-ului propriu după ce a fost interzis de principalele platforme de social media, notează dpa.

Fostul preşedinte a lansat marţi o pagină de blog pe site-ul său, similară vizual cu Twitter, dar care conţine doar postări ale sale.

Din punct de vedere tehnic, susţinătorii pot folosi pagina şi pentru a redistribui postări ale lui Trump pe Twitter sau Facebook, dat fiind că există opţiunea de a distribui orice postare scurtă drept citat prin intermediul platformelor de social media.

Nu este însă clar deocamdată dacă respectivele platforme vor permite o astfel de activitate.

Trump a fost interzis pe Twitter, Facebook şi YouTube după ce susţinători ai săi au luat cu asalt Capitoliul de la Washington în ianuarie.

Conducerea Facebook intenţionează să anunţe miercuri dacă interdicţia aplicată lui Trump va mai rămâne în vigoare sau nu.

Twitter a indicat deja în mod clar că nu intenţionează să ridice interdicţia, iar YouTube că îi va debloca profilul atunci când riscul de violenţe va scădea.

În ultimele luni, Trump s-a bazat pe declaraţii trimise pe email pentru a comunica cu susţinătorii săi. Anterior, contul de Twitter era, de departe, canal său de comunicare cel mai important.

Au existat speculaţii că magnatul şi-ar putea lansa o platformă proprie de social media.

În secţiunea de blog intitulată 'From the Desk of Donald J Trump' (De la Biroul lui Donald J Trump'), susţinătorii pot da 'like' postărilor individuale - la fel ca pe Twitter - şi primi notificări cu postările noi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”