Trump afirmă că vor urma rezultate importante în urma întrevederii cu Putin

Trump afirmă că vor urma rezultate importante în urma întrevederii cu Putin

Preşedintele Donald Trump a afirmat miercuri că întrevederea avută cu preşedintele rus Vladimir Putin în cadrul summit-ului din Finlanda a decurs bine şi "vor veni rezultate importante", relatează Reuters.

"Atât de mulţi oameni din zona superioară a serviciilor de informaţii au apreciat conferinţa mea de presă de la Helsinki. Putin şi cu mine am discutat multe subiecte importante la întâlnirea noastră. Ne-am înţeles bine, ceea ce a deranjat cu adevărat mulţi inamici care doreau să vadă un meci de box. Vor veni rezultate importante!" a scris Trump într-un mesaj difuzat pe Twitter. 

Trump a încercat marţi să calmeze nemulţumirea unor critici care susţin că el nu a reuşit să-l facă pe Putin răspunzător pentru amestecul în alegerile din 2016 din SUA şi care consideră că liderul de la Casa Albă nu a fost suficient de ferm în declaraţiile pe acest subiect date la conferinţa de presă de la Helsinki.

Trump nu l-a contrazis pe Putin după ce acesta a negat public amestecul rus în alegerile prezidenţiale din 2016, atrăgându-şi critici atât din partea democraţilor din opoziţiei, cât şi, fapt neobişnuit, chiar din partea republicanilor din Congresul SUA.

Consilieri de rang înalt ai preşedintelui Trump se confruntă cu apeluri din partea criticilor de a demisiona, după ce liderul de la Casa Albă s-a situat în mod public de partea şefului statului rus Vladimir Putin şi împotriva comunităţii serviciilor de informaţii americane pe tema acuzaţiilor privind interferenţa Moscovei în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, relata marţi Politico. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 De citit!

4 Fenomen straniu în SUA

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…