Trump: „Am fost cea mai persecutată persoană din istoria Statelor Unite” VIDEO

Trump: „Am fost cea mai persecutată persoană din istoria Statelor Unite” VIDEO

„Un prieten al meu a spus o dată că am fost cea mai persecutată persoană din istoria ţării noastre. Nu m-am gândit niciodată aşa la lucruri. Nu am avut niciodată timp. Mereu luptam cu aceşti oameni care încercau să mă persecute. Nu am avut timp să mă gândesc la cum sunt persecutat fiindcă luptam împotriva persecuţiei. Cu siguranţă nu a existat niciun politician sau preşedinte şi, în mare parte, nicio persoană care a fost tratată ca mine”, a declarat el, potrivit hotnews.ro.

Comentariile sale vin în contextul în care Congresul american investighează rolul pe care fostul preşedinte republican l-a avut în atacul mortal asupra Capitoliului din luna ianuarie a anului trecut.

Preşedintele Comisiei de anchetă parlamentară privind atacul asupra Capitoliului a declarat vinerea trecută că Trump trebuie să fie făcut responsabil pentru violenţele fără precedent care au avut loc în simbolul democraţiei americane.

Reprezentantul democrat Bennie Thompson l-a acuzat pe Donald Trump că „a încercat să ne distrugă instituţiile democratice” şi că el a fost cel care „a deschis calea dezordinii şi corupţiei”.

Trump a respins această versiune a evenimentelor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…