Trump, atac pe Twitter la doi senatori republicani, pe care îi acuză că încearcă să declanșeze al Treilea Război Mondial

Trump, atac pe Twitter la doi senatori republicani, pe care îi acuză că încearcă să declanșeze al Treilea Război Mondial

Președintele american Donald Trump a atacat duminică noapte pe Twitter doi senatori americani, republicanii John McCain și Lindsey Graham, pe care i-a acuzat printre altele că încearcă să declanșeze al Treilea Război Mondial.

"Declarația comună a foștilor candidați la președinție John McCain & Lindsey Graham este greșită — din păcate, au o atitudine lipsită de vlagă în ceea ce privește imigrația. Cei doi senatori ar trebui să-și canalizeze energiile asupra ISIS (Statul Islamic), imigrației ilegale și securității frontierelor în loc să încerce mereu să pornească al Treilea Război Mondial", a comentat Trump pe contul său de Twitter .

Trump își exprimă astfel dezacordul față de cei doi senatori republicani, care au apreciat că noul ordin executiv al președintelui american în privința imigrației contribuie mai degrabă la escaladarea amenințării teroriste, în loc să sporească securitatea Statelor Unite.

Noul lider de la Casa Albă a suspendat vineri, printr-un ordin executiv , pentru o perioadă de patru luni admiterea de refugiați în Statele Unite și a interzis temporar, timp de trei luni, sosirea cetățenilor din șapte țări majoritar musulmane: Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria și Yemen.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...