Trump sau Clinton? Cu cine va vota cel mai sexy actor de la Hollywood la preşedinţia SUA?

Actorul american Brad Pitt a stat de vorbă cu scriitorul Marlon James, pentru rubrica Fashion din revista T Magazine, dar discuţiile nu s-au concentrat pe articole vestimentare bărbăteşti, ci pe politică şi candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane, Donald Trump.

Brad Pitt vorbeşte despre politică şi Donald Trump: "Cine îl votează este împotriva tuturor" (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Potrivit vanityfair.com, mare parte din discuţia celor doi s-a axat pe politică.

Despre Brexit, Pitt a spus: "Nu m-am gândit că asta se va întâmpla vreodată. La fel cum nu mă pot gândi că Trump va fi la conducere. În cei mai simpli termeni, ceea ce ne uneşte este bine, iar ceea ce ne desparte este rău".

O replică din pelicula "The Big Short", câştigătoare a premiului Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat, ce tratează criza financiară globală din 2008, a ajutat la desluşirea cuvintelor lui Brad: "Când lucrurile merg într-o direcţie greşită, dar nu poţi găsi cauza, începi doar să-ţi faci inamici".

Pitt a recunoscut că abordează suporterii lui Trump în modul în care se pregăteşte să înţeleagă un rol pe care ar urma să îl interpreteze, analizând motivele personajului, cercetând profund în interiorul său.

"Venind din Oklahoma, sudul Missouri, care înclină mai mult spre vocea Trump, încerc să înţeleg. Se pare că oamenii care suferă cel mai mult ajung să parieze pe partidul care i-ar răni din nou. Aşa că încerc să înţeleg de unde vin", i-a spus Brad lui Marlon.

"Trebuie să înţelegi că e şi parte din ADN. Majoritatea americanilor nu au timp să urmărească CNN, Fox sau Al Jazeera. Ei încearcă să îşi plătească chiria, să-şi hrănească copiii, sunt obosiţi când ajung acasă şi vor să uite complet de toate. Brusc, când vocea asta îşi face intrarea - nu trebuie să fie o voce cu substanţă - spunând că i-a ajuns cu toate, asta e partea care se agaţă de ADN".

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cine este femeia ucisă în bătaie la marginea Bacăului. Criminalul este de negăsit, după ce a anunţat că se sin…

2 CULISELE alegerii procurorilor din fruntea marilor parchete

3 ALERTĂ / Parchetul General anchetează felul în care mii de ruși și ucraineni au devenit cetățeni români fără să …

4 Cristina Guseth, atac șocant la ministrul Justiției: Predoiu este un parvenit, ca mulţi alţii, un om fără nici…

5 Care sunt simptomele coronavirusului din China? Seamănă foarte mult cu gripa, iar medicii spun că, dacă vor ex…

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala