Trump va merge după gratii însoțit de agenții Secret Service, dacă va fi condamnat, spune un judecător american

Trump va merge după gratii însoțit de agenții Secret Service, dacă va fi condamnat, spune un judecător american

Foștii președinți ai Statelor Unite ale Americii beneficiază de protecția Servicilor Secrete pentru tot restul vieții, indiferent unde s-ar afla, precizează un fost judecător american.

Donald Trump, însoțit de agenții Secret Service FOTO: EPA EFE (arhivă)

În cazul în care Donald Trump va fi condamnat la închisoare , fostul președinte va beneficia de protecția Serviciilor Secrete și în interiorul penitenciarului, arată Joseph Cosgrove, fost judecător în Pennsylvania.

„Indiferent unde va merge, el va avea o protecție a serviciilor secrete, ceea ce creează doar această imagine bizară", a spus Cosgrove, citat de Insider .

Mai mult, fostul judecător a explicat și ce s-ar întâmpla dacă Donald Trump ar ajunge la izolare. „Să presupunem ce este mai rău pentru domnul Trump: dacă ar fi condamnat la un fel de izolare, ar fi închis cu agenții săi din cadrul Serviciilor Secrete".

Foști oficiali ai Serviciilor Secrete le-au explicat jurnaliștilor Insider că agenții Secret Service îl vor urma „foarte probabil” pe Trump dacă acesta va fi condamnat la închisoare.

Un fost oficial al Secret Service a declarat că un agent nu va sta neapărat în celulă cu Trump, dar că, probabil, ar exista cel puțin un agent pentru protecție, chiar dacă acesta nu va merge lipit de fostul președinte la plimbarea prin curte.

Experții consultați de jurnaliștii americani spun că este puțin probabil ca Trump să fie condamnat la închisoare și este mult mai probabil ca el să fie amendat și condamnat să presteze servicii în folosul comunității.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...