Tu știi pe de rost cele mai importante caracteristici prin care se remarcă iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max?

Tu știi pe de rost cele mai importante caracteristici prin care se remarcă iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max?

Toate cele trei telefoane iPhone 11 lansate de compania americană Apple anul trecut sunt niște terminale extraordinare, cu funcții ce le fac să iasă în evidență în comparație cu alte smartphone-uri din aceeași categorie de preț. Dar cu toate că oricare dintre ele este absolut extraordinar, dacă le acordăm puțin mai multă atenție observăm că deși sunt destul de asemănătoare, între ele există diferențe care le justifică prețurile.

De când au apărut și până acum, am avut mai mult decât suficient timp să testăm toate cele trei telefoane din seria iPhone 11 și să ne facem o părere clară despre ele. Iar toate informațiile importante pe care le-am descoperit, le-am sintetizat în acest articol cuprinzător. Iată tot ce trebuie să știi despre iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max pentru a face o alegere în cunoștință de cauză dacă ai în plan să investești într-unul dintre ele.

Design-ul și dimensiunile telefoanelor din seria iPhone 11

Este imposibil să confunzi telefonul iPhone 11 cu variantele sale Pro datorită gamei de culori în care acest terminale sunt disponibile. iPhone 11 are un corp confecționat din aluminiu și sticlă, iar carcasele sale sunt disponibile într-un curcubeu de culori, plăcerea celor pasionați de partea estetică a terminalelor lor.

În comparație cu iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au un look mai sofisticat și tonuri mai potolite. Ele sunt disponibile în culori mature precum Space Gray, Silver, Gold sau Midnight Green și au o durabilitate ce impresionează mulți utilizatori. Toate cele trei telefoane din seria iPhone 11 au fost create pe baza standardului de rezistență la apă și la praf IP68 și cu toate că par egale la capitolul integritate, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max pot fi scufundate în apă până la o adâncime de 4 metri spre deosebire de iPhone 11 care rezistă doar până la 2 metri.

Acestea fiind spuse, la capitolul design, cele trei telefoane din seria iPhone 11 stau foarte bine, fiind niște terminale care atrag toate privirile celor din jur. Dar dacă dorești să le dai puțin mai multă personalitate, o poți faci echipându-le cu un set de huse iPhone 11, huse iPhone 11 Pro sau huse iPhone 11 Pro Max, în funcție de modelul pe care îl deții, de la Itelmobile.

În ceea ce privește înălțimea, gama iPhone 11 respectă standardele stabilite de iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR, iPhone 11 Pro Max fiind cel mai generos ca dimensiuni, iar iPhone 11 standard următorul în listă.


Performanțele telefoanelor din seria iPhone 11

Fiind echipate cu exact același tip de procesor, A13 Bionic de la Apple, iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt niște telefoane uimitoare din punct de vedere al performanțelor. În teste, rezultatele lor depășesc cu mult pe cele obținute de iPhone XR, Samsung Galaxy S10 Plus, Huawei P30 Pro sau Google Pixel 3, putând astfel fi considerate chiar unele din cele mai puternice terminale de pe piață la momentul actual.

Când cei de la Apple ne-au prezentat seria iPhone 11 anul trecut, ne-au spus să ne așteptăm la performanțe cu cel puțin 20% mai bune din partea procesorului A13 Bionic. Dar ceea ce ne-a impresionat cu adevărat este că au depus efort și la capitolul consum de putere și astfel, cu toate că este capabil de operații mult mai complexe, A13 Bionic consumă cu aproxiamtiv 40% mai puțină energie decât predecesorul său.

Și pentru că tot am ajuns să vorbim de autonomie, până la apariția telefoanelor din seria iPhone 11 ne confruntam cu un paradox în ceea ce privea terminalele companiei Apple. Înaintea lor, cu toate că era cel mai convenabil model de pe piață, iPhone XR avea cea mai mare autonomie dintre toate terminalele Apple, o performanță îmbucurătoare, dar cel puțin neobișnuită pentru un telefon din clasa mid-range. Dar ordinea a fost restabilită în univers și iată că recordul de 11 ore și 26 de minute obținut de iPhone 11 XR a fost depășit de iPhone 11 Pro Max care a reușit peformanța de 11 ore și 54 de minute!


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro