Tudor Gheorghe, despre propunerea PSD: Nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale

Tudor Gheorghe, despre propunerea PSD: Nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale

Tudor Gheorghe a declarat că sigur nu va schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale, reacţionând astfel după ce deputatul Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora, a afirmat că artistul ar urma să candideze din partea PSD la alegerile parlamentare.

Tudor Gheorghe, despre propunerea PSD: Nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Câtă vreme politica mea este una singură şi consecventă, cea a culturii naţionale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale. Cu clar-obscur, mascăm urâtul şi ştergem formele prea bruşte/ Făcând să tacă zbârnâirea adunăturilor de muşte", spune Tudor Gheorghe, într-un mesaj publicat pe contul său de pe platforma de socializare Facebook.

Reacţia vine după ce deputatul Cătălin Rădulescu , preşedintele PSD Diaspora, a declarat că PSD a iniţiat discuţii cu Tudor Gheorghe şi Florin Piersic pentru a candida din partea acestui partid la alegerile parlamentare.

"PSD nu a stat niciodată bine în diaspora, dar anul acesta vom face o figură frumoasă. Ne dorim să avem candidaţi cu mare notorietate şi am iniţiat discuţii cu Tudor Gheorghe şi Florin Piersic să devină candidaţii noştri. Ştiţi doar că atât domnul Tudor Gheorghe, cât şi marele Florin Piersic sunt prieteni ai noştri şi suntem în negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidaţii noştri în diaspora", a declarat, pentru ziarulprofit.ro, o publicaţie din Argeş, deputatul Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora.

Pe de altă parte, actorul Florin Piersic a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că a aflat că PSD ar intenţiona să îl propună candidat la alegerile parlamentare, actorul precizând că nu îl interesează niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune "mulţumesc", pentru că nu are motive.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...