Tudose despre ajutorul pentru lână: Ministrul Daea, după ce a terminat cu oaia, a trecut la ambalaj

Tudose despre ajutorul pentru lână: Ministrul Daea, după ce a terminat cu oaia, a trecut la ambalaj

Premierul Mihai Tudose a remarcat joi că pe ordinea de zi a ședinței de Guvern se află și un punct venit de la Ministerul Agriculturii, respectiv "un ajutor de minimis pentru lână", constatând că ministrul de resort, Petre Daea, "după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj".

"Și ca să închei pe un ton optimist, pe ordinea de zi avem un punct al domnului ministru Daea, care, după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lână", a declarat Mihai Tudose în deschiderea ședinței de Guvern.

Premierul i-a cerut ministrului Agriculturii, care se pregătea să intervină, să se abțină: "Nu, nu mai luați cuvântul, lăsați".

"Dar, închidem cu oaia. Înțeleg că, dacă am terminat și cu lâna, e gata. (...) Lăsați că înțelegem ce înțelege oaia, dacă am ajuns și la ambalaj lucrurile sunt în regulă. Valorificarea superioară a oii, da?", a conchis Tudose.

Pe agenda ședinței de Executiv figurează un proiect de hotărâre pentru aprobarea schemei "Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii", a beneficiarilor, condițiilor de eligibilitate, modului de acordare a ajutorului de minimis, precum și modalitățile de verificare și control.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD