Tudose despre ajutorul pentru lână: Ministrul Daea, după ce a terminat cu oaia, a trecut la ambalaj

Tudose despre ajutorul pentru lână: Ministrul Daea, după ce a terminat cu oaia, a trecut la ambalaj

Premierul Mihai Tudose a remarcat joi că pe ordinea de zi a ședinței de Guvern se află și un punct venit de la Ministerul Agriculturii, respectiv "un ajutor de minimis pentru lână", constatând că ministrul de resort, Petre Daea, "după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj".

"Și ca să închei pe un ton optimist, pe ordinea de zi avem un punct al domnului ministru Daea, care, după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lână", a declarat Mihai Tudose în deschiderea ședinței de Guvern.

Premierul i-a cerut ministrului Agriculturii, care se pregătea să intervină, să se abțină: "Nu, nu mai luați cuvântul, lăsați".

"Dar, închidem cu oaia. Înțeleg că, dacă am terminat și cu lâna, e gata. (...) Lăsați că înțelegem ce înțelege oaia, dacă am ajuns și la ambalaj lucrurile sunt în regulă. Valorificarea superioară a oii, da?", a conchis Tudose.

Pe agenda ședinței de Executiv figurează un proiect de hotărâre pentru aprobarea schemei "Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii", a beneficiarilor, condițiilor de eligibilitate, modului de acordare a ajutorului de minimis, precum și modalitățile de verificare și control.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”