Tudose despre ajutorul pentru lână: Ministrul Daea, după ce a terminat cu oaia, a trecut la ambalaj

Tudose despre ajutorul pentru lână: Ministrul Daea, după ce a terminat cu oaia, a trecut la ambalaj

Premierul Mihai Tudose a remarcat joi că pe ordinea de zi a ședinței de Guvern se află și un punct venit de la Ministerul Agriculturii, respectiv "un ajutor de minimis pentru lână", constatând că ministrul de resort, Petre Daea, "după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj".

"Și ca să închei pe un ton optimist, pe ordinea de zi avem un punct al domnului ministru Daea, care, după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lână", a declarat Mihai Tudose în deschiderea ședinței de Guvern.

Premierul i-a cerut ministrului Agriculturii, care se pregătea să intervină, să se abțină: "Nu, nu mai luați cuvântul, lăsați".

"Dar, închidem cu oaia. Înțeleg că, dacă am terminat și cu lâna, e gata. (...) Lăsați că înțelegem ce înțelege oaia, dacă am ajuns și la ambalaj lucrurile sunt în regulă. Valorificarea superioară a oii, da?", a conchis Tudose.

Pe agenda ședinței de Executiv figurează un proiect de hotărâre pentru aprobarea schemei "Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii", a beneficiarilor, condițiilor de eligibilitate, modului de acordare a ajutorului de minimis, precum și modalitățile de verificare și control.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?