Tudose l-a SFIDAT pe Dragnea! Cuc a fost duminică seară acasă la Dragnea! Cu toate acestea, directorul TAROM a demisionat!

Tudose l-a SFIDAT pe Dragnea! Cuc a fost duminică seară acasă la Dragnea! Cu toate acestea, directorul TAROM a demisionat!

Directorul general al Tarom, Eugen Davidoiu, si-a dat demisia, luni, au declarat surse guvernamentale pentru HotNews.ro , dupa ce premierul Mihai Tudose a atras atentia asupra deficientelor din cadrul companiei. Potrivit unor surse politice, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost aseara intr-o vizita la presedintele PSD, Liviu Dragnea , pentru a-i cere sa il sustina pe seful Tarom in disputa cu premierul Tudose. Tudose, in schimb, a refuzat sa il mai pastreze pe seful Tarom in functie, in ciuda presiunilor, potrivit surselor citate.

UPDATE 12.10: Dragnea a discutat cu Tudose, iar la discutie a participat si Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, potrivit surselor citate.

Vizita lui Dragnea la Guvern vine pe fondul demisiei sefului Tarom, ceruta vineri de Tudose, dar aparat pana in ultimul moment de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Prezenta lui Sevil Shhaideh a fost motivata de controlul anuntat de premier la Compania Nationala de Investitii din subordinea Ministerului Dezvoltarii.

UPDATESurse: Liviu Dragnea e la Guvern pentru o intalnire cu premierul Tudose

​Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11.00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice.

Davidoiu a motivat in demisie "motive care il impiedica sa isi exercite atributiile si motive personale".

Prezent luni dimineata la Ambasada Spaniei pentru a semna in Cartea de condoleante deschisa pentru victimele atentatelor, premierul Mihai Tudose a raspuns afirmativ unei intrebari cu privire la continuarea controlului la Tarom, in conditiile in care seful companiei a demisionat.

Premierul Mihai Tudose l-a criticat vineri, in sedinta de Guvern, pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, pentru pierderile Tarom si pentru prelungirea mandatului lui Davidoiu la sefia Tarom, desi acesta nu a reusit sa recupereze din pierderi.

Corpul de control al premierului a fost trimis incepand de astazi sa faca verificari la compania aeriana.

Directorul general al companiei Tarom, Eugen Davidoiu, a declarat duminica, la Digi24, ca verificarea pe care o va face Corpul de Control al premierului Mihai Tudose nu va scoate in evidenta deficiente din perioada in care el a condus compania si nu considera ca trebuie sa isi dea demisia, in conditiile in care, considera el, a fost eficient si a adus doua avioane noi in cadrul flotei companiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”