Tudose: Verificările efectuate de Corpul de Control al premierului la CNI sunt urmare a unei sesizări

Tudose: Verificările efectuate de Corpul de Control al premierului la CNI sunt urmare a unei sesizări

Verificările efectuate de Corpul de Control al prim-ministrului la Compania Națională de Investiții (CNI) sunt urmare a unei sesizări, a declarat premierul Mihai Tudose.

 

Tudose a fost întrebat ce nemulțumiri are referitor la activitatea Companiei Naționale de Investiții, astfel încât a luat decizia de a trimite Corpul de Control al premierului să facă verificări la CNI.

"Dacă v-aș spune dumneavoastră acum credeți că controlul ar mai avea vreun rost. Nu, a fost o reclamație, o sesizare care, iertați-mă, dar așa se procedează, când o hârtie de genul acesta trimiți Corpul de Control să vezi dacă este sau nu adevărat. O sesizare de la un cetățean", a declarat Mihai Tudose la sediul Guvernului.

Prim-ministrul a făcut declarația alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul unei întrevederi de cinci ore pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria, alături de vicepremierii Marcel Ciolacu, Sevil Shhaideh și președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău.

Începând de luni, Corpul de Control al prim-ministrului efectuează investigații la TAROM și CNI.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...