Tulcea: Arestaţi pentru efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive

Tulcea: Arestaţi pentru efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive

Tribunalul Tulcea a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru patru bărbaţi suspectaţi de efectuare de operaţiuni cu substanţe noi cu efecte psihoactive, a anunţat, joi dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Doi tineri,cu vârste de 24 de ani şi 25 de ani, ambii din Tulcea, au fost identificaţi luni de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT, în timp ce deţineau 62 de pliculeţe cu resturi vegetale, două ţigarete confecţionate artizanal şi trei telefoane mobile.

Cei doi au fost reţinuţi în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 ore de procurorii DIICOT Tulcea.

Marţi, alţi doi bărbaţi, cu vârste de 28 de ani şi 32 de ani, ambii din Tulcea, au fost surprinşi cu 26 de pliculeţe cu fragmente vegetale sau urme de fragmente vegetale.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că, în perioada 2020-2021, cei patru bărbaţi au comercializat produse cu efecte psihoactive tinerilor de pe raza municipiului Tulcea. Tribunalul Tulcea a emis pe numele celor patru bărbaţi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru infracţiunea de efectuarea de operaţiuni cu substanţe noi cu efecte psihoactive", se arată în anunţul IPJ.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Tulcea şi al poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Tulcea şi Poliţiei Oraşului Isaccea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…