Tulcea: PNL și-a stabilit candidații la Primăria municipiului Tulcea și la funcția de președinte al CJ

Tulcea: PNL și-a stabilit candidații la Primăria municipiului Tulcea și la funcția de președinte al CJ

Organizația județeană a PNL Tulcea și-a stabilit candidații la Primăria municipiului Tulcea și la funcția de președinte al Consiliului Județean, cele două candidaturi urmând să fie validate săptămâna viitoare de Biroul Permanent Național al partidului. 

În imagine: Ștefana Zibileanu, candidata PNL la Primăria municipiului Tulcea, și deputatul Vasile Gudu, candidat PNL la președinția CJ Tulcea

Astfel, directoarea Direcției de Asistență și Protecție Socială (DAPS), Ștefana Zibileanu, va candida pentru funcția de primar al municipiului Tulcea, printre proiectele prioritare ale acesteia numărându-se dezvoltarea infrastructurii de agrement.

'Unul din proiectele la care țin foarte mult se adresează atât tinerilor, locuitorilor acestui oraș, cât și turiștilor care nu au unde să-și petreacă timpul liber și vizează realizarea unei baze de agrement și recuperare, precum și realizarea unui skate-park, odată cu reabilitarea parcului Victoria', a declarat sâmbătă, în timpul unei conferințe de presă, candidata PNL la Primăria municipiului Tulcea, Ștefana Zibileanu.

În fruntea listei pentru Consiliul Județean (CJ), liberalii îl vor avea pe deputatul Vasile Gudu. 'În contextul în care ne jucăm șansa la maxim, iar pe 6 iunie vom reuși să avem 16 consilieri județeni, vom avea conducerea CJ și voi rămâne în funcția de președinte al CJ. Altfel, voi lăsa alți doi colegi în funcțiile de vicepreședinte', a afirmat deputatul PNL, Vasile Gudu.

De altfel, parlamentarul tulcean a obținut sâmbătă sufragiile din partea colegilor pentru a candida pentru funcția de președinte al CJ, organizația județeană a PNL stabilind deja candidații pentru 48 din cele 51 de primării din județul Tulcea.

Potrivit lui Gudu, cele două candidaturi făcute publice sâmbătă vor fi validate luni, 29 februarie, de Biroul Permanent Național al PNL.

În vârstă de 49 de ani, Ștefana Zibileanu este directoarea DAPS din anul 2004 și conduce de aproape doi ani Corpul profesional al specialiștilor în servicii sociale din cadrul Asociației Municipiilor din România. Este membră a PDL din anul 2005, iar din 2013 conduce organizația municipală a PNL.

În vârstă de 62 de ani, Vasile Gudu se află la primul său mandat de parlamentar, după ce în anii anteriori a fost prefect al județului Tulcea. Din anul 1998, este membru al partidului pe lista căruia a fost ales deputat, Partidul Democrat Liberal, iar de anul trecut este copreședinte al organizației județene a PNL.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...