Tupeu de BORFAȘI! Îți vine să VOMIȚI când auzi ce debitează IMBECILUL ăsta! VIDEO

Tupeu de BORFAȘI! Îți vine să VOMIȚI când auzi ce debitează IMBECILUL ăsta! VIDEO

UPDATE/Vochițoiu tocmai a anunțat că își RETRAGE SEMNĂTURA de pe proiect! Anunțul a fost făcut la Digi24. Acest gest este dovada că un articol devenit viral îi mai aduce cu picioarele pe pământ pe acești dobitoci...

„Am greşit, îmi voi retrage semnătura în urma reacţiilor publice. Parlamentarii nu sunt cetăţeni români de gradul întâi, parlamentarii români trebuie să aibă aceleaşi drepturi şi obligaţii ca ceilalţi cetăţeni ai României. Vă felicit că aţi fost foarte atenţi şi vigilenţi, aşa este bine într-o democraţie, iată încă o dată se dovedeşte că presa poate să schimbe, atunci când e cazul, deciziile parlamentarilor. Ceilalţi colegi din UNPR îşi vor retrage semnătura”, a declarat duminică Vochițoiu la Digi24.

„Deci atenţie, eu parlamentar, facultăţi, doctorate, Institutul de Diplomaţie Român absolvit, reţineţi, eu acum, dacă nu trece legea asta, eu nu pot fi ambasador. Ceea ce sunt foarte supărat pe treaba asta.

Şi-au creat o castă acolo unde nu poate să mai intre nimeni. Deci eu, la legea asta, asta am avut pretenţia: să deschideţi uşile şi altora, nu numai neamurilor voastre cum era la notari. Nu se poate aşa ceva, din tată în fiu, că nu e monarhie!” „Considerăm că cei care au un mandat de parlamentar au dobândit experienţa necesară şi cunoştinţele”.

Imbecilul care a ejaculat pe gură cuvintele de mai sus se numește Haralambie Vochițoiu. Și este un senator al României. Pardon, un jeg care parazitează prin Casa Poporului. L-ați văzut la televizor. L-ați văzut la Cotroceni chiar, de-a dreapta unui alt jeg, Gabriel Oprea.

De ce este opărit așa cretinul ales senator din partea PPDD și trecut acum la UNPR dar provine, la bază, din PSD?

Pe final de mandat, jegurile din Parlament îşi pregătesc o nouă lege pentru bunăstarea lor. După ce și-au votat, cu ambele mâini, ca hămesiții, pensii speciale. Potrivit proiectului de lege, jegurile care nu prind un loc în viitorul legislativ, devin de drept şi fără concurs înalţi funcţionari publici. Singura condiţie este să aibă cel puţin un mandat de parlamentar şi studii superioare. Și, am mai adăuga noi, să nu fi fost săltați de DNA.

Miza centrală a proiectului o constituie funcţiile pe care parlamentarii le pot ocupa dacă nu mai sunt aleşi. Sunt vizate posturi în administraţia centrală, dar şi cea locală.

Dacă devine înalt funcţionar public, un fost parlamentar poate fi numit în funcţia de prefect, subprefect sau poate ocupa postul de secretar general al Guvernului ori în ministere.

Proiectul a fost discutat intens la grupul PSD din Senat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...