Turcan: Atacurile PSD la adresa capitalului privat confirmă haosul din gândirea economică a Guvernului

Turcan: Atacurile PSD la adresa capitalului privat confirmă haosul din gândirea economică a Guvernului

Seria de atacuri lansate de PSD la adresa capitalului privat confirmă haosul din gândirea economică a Guvernului, a declarat duminică președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

"Seria de atacuri lansate de PSD la adresa capitalului privat confirmă haosul din gândirea economică a Guvernului PSD-ALDE. Vă mai aduceți aminte de programul economic al PSD? Ce păcăleală! Supra-taxarea capitalului privat e tot ce știe PSD în materie de economie. PSD agită acum în mod demagogic tema multinaționalelor ca adversari ai României, când problema de fond o reprezintă lipsa de competiție autentică din domenii cruciale pentru dezvoltarea economică. PSD a preferat dintotdeauna lipsa de competiție. De exemplu, PSD tolerează stoarcerea de bani a românilor din cauza unei competiții limitate în sectoarele de asigurări și utilități", a scris Turcan pe Facebook.

Ea a adăugat, în context, că PSD nu face nimic cu privire la problema prețurilor la RCA.

"Dacă s-ar gândi la români, PSD ar fi preocupat de nevoia de a consolida competiția pe piața asigurărilor, dar și eficiența ASF, astfel încât românii să beneficieze de prețuri corecte la RCA; așadar, zero preocupare la PSD pentru prețurile mari plătite de români. PSD nu face nimic cu privire la chestiunea tarifelor exagerate ale conectării la utilități pentru construcțiile noi (electricitate și gaze). De la întârzierea conectării, până la impunerea anumitor firme care să facă racordul, acest domeniu mustește de lipsa de competiție; din nou, zero preocupare la PSD pentru prețurile mari plătite de români. Acestea sunt doar două exemple de chestiuni importante pentru români, dar în legătură cu care domnii Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu se comportă ca blatiștii de serviciu", a menționat președintele interimar al PNL.

Aceasta a solicitat PSD să iasă "din starea de inutilitate", să renunțe la intimidarea și șantajul exprimat la adresa companiilor private care susțin bugetul de stat și să revină cât mai repede la prioritățile cetățenilor.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon